Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preljubnici

Seks-skandal u 
bazi NATO-a: Zavela četvoricu časnika

Laura Dixon
Facebook
13.10.2015.
u 00:15

Trojica časnika priznala su aferu s Laurom Dixon, dok četvrti priznaje da su izmjenjivali lascivne poruke, ali ne i preljub

Vojna analitičarka Laura Dixon, pukovnik američke vojske Barrett Emenheiser te časnici britanskog RAF-a James Walker, Scott Weekes i Tony Crilly našli su se u središtu seks-skandala u NATO-ovoj bazi u Velikoj Britaniji nakon što je u javnost procurila informacija da je Laura imala seksualne odnose sa spomenutom četvoricom oženjenih časnika.

Većini prijeti otkaz iz vojne službe jer se preljub najstrože kažnjava, posebno u američkoj vojsci. Cijela afera možda nikad ne bi izašla u javnost da Laurin sada već bivši zaručnik Warren Howard nije odlučio sve prijaviti zapovjednicima baze napisavši pismo u kojem navodi kako je Laura vojne misije iskoristila za zbližavanje s vojnicima i zadovoljavanje svojih nekontroliranih seksualnih apetita .

"Dok sam ja planirao naš zajednički život, ona je spavala s oženjenim muškarcima. Dok sam kupovao pločice za našu kupaonicu, ona je s drugima ispunjavala svoje seksualne maštarije", napisao je Howard.

Zbog veze s Laurom trojici vojnika brak se raspao, a četvrti je priznao da su izmjenjivali poruke, no ne i preljub.

>>NATO nudi pomoć Turskoj u čuvanju zračnog prostora od upada ruskih aviona

>>NATO: Upad Rusije u turski zračni prostor ne izgleda kao slučajnost

Komentara 13

Avatar superhik74
superhik74
00:43 13.10.2015.

Sto je tu cudno, to i jest pederska & pornografska organizacija. Slicno je tako Petraus davao svojoj ljubavnici vojne tajne kako bi ona napisala knjigu.

AM
arandjel miajlo
01:11 13.10.2015.

bas bili ocajni to, casnici ili sta vec.

21
215794
04:54 13.10.2015.

Koji "Neodoljivi komad"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije