Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJA KRITIKE

Šeks: SDP je ljubomoran što HDZ završava pregovore s EU

\'25.11.2010. Markov trg, Zagreb - Vladimir Seks, potpredsjednik Sabora. Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/Pixsell
20.05.2011.
u 14:55

Šeks se nije libio izjaviti da Zoran Milanović teško može podnijeti i prihvatiti da je predsjednica Vlade i HDZ-a Jadranka Kosor uspješno dovela do kraja ostvarenje najvećeg hrvatskog vanjskopolitičkog cilja.

Približavanjem trenutka završetka pregovora približava se i ubrzava taktički pokušaj SDP-a da oteža i uspori uspješan završetak pregovora Hrvatske s EU. I nakon 20 godina od pada komunizma SDP, nažalost, još uvijek priznaje samo partijski sud, a opstrukcijom Sabora i radnih tijela želi usporiti završetak pregovora Hrvatske s EU zbog ljubomore što pregovore uspješno završava vlada HDZ-a i njegovih koalicijskih partnera – poručili su na konferenciji za novinare potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks i glasnogovornik Kluba zastupnika HDZ-a Frano Matušić.

Šeks se nije libio izjaviti da Zoran Milanović teško može podnijeti i prihvatiti da je predsjednica Vlade i HDZ-a Jadranka Kosor uspješno dovela do kraja ostvarenje najvećeg hrvatskog vanjskopolitičkog cilja.

– Esdepeovci provociraju prekid i napuštanje sjednice Sabora te bojkotiraju rad odbora. To rade zato što sam im ja meta – naglasio je Šeks ponovivši da će se uvijek držati poslovnika te da neće dopustiti da se Sabor pretvori u "Hyde Park Corner".

– Cilj je taktičkog scenarija SDP-a, koji je kulminirao napuštanjem sabornice, usporiti i otežati završetak pregovora i da se na Hrvatsku primijene određene mjere koje bi kod jedne od ključnih članica EU stvorile uvjerenje da Hrvatska još nije zrela za završetak pregovora jer Vlada, HDZ i vladajuća koalicija primjenjuju nedemokratske standarde u ponašanju – mišljenja je Šeks.

Potom je esdepeovce prozvao za dvostruka mjerila jer traže da se njihove klevete proglase istinom i ne osporavaju, a kada se strelice odapnu u njihovu smjeru, proglašavaju to napadom na demokratske standarde i demokraciju.

Komentara 25

OB
-obrisani-
15:09 20.05.2011.

kako to : pa MESIC je bio vrhovni zapovjednik JNA kad je napadala na VUKOVAR --pa zar Mesic nemora odgovarati po zapovjednoj DUZNOSTI/ODGOVORNOSTI? jer ako nema KADIJEVICA onda mora MESIC odgovarati,,jer tako HAG Tumaci presudu GOTOVINI , Tudjmana nema onda s euhvatili GOTOVINE pa tasko KADIJEVICA NEMA pa nek se uhvate MESICA.???????

BI
bilikamen
15:16 20.05.2011.

Da munjo, slažem se da mora odgovarati netko po zapovjednoj dužnosti ali ne zaboravi da je Mesića na tu dužnost izabrao i poslao Tuđman. I kad smo več kod zapovijednu dužnosti, dali ti je poznato general Markač bio nadležan Jarnjaku koji jke bio ministar unutarnjih poslova a gotovina Tuđmanu koji je bio vrhovni zapovijednik. Svi su oni iz Polančeceve stranke samo ne žele krivicu na sebe. Takav ti je Zna se..............

BI
bilikamen
15:06 20.05.2011.

Slušajte Vi ovog budaletinžu, SDP ljubomoran. I taj je godinama u vrhu vlasti. Pa Seks bi trebao za svoje zasluge odležati na nekom golom otoku i to sam samcat za sve te gluposti, greške io pogreške koje je ućinio tokom svog boravka što u vladi a što u saboru. Vodi nas u neizvjesnost i sad ima gaca izjaviti da je netko ljubomoran. Hvala Bogu što če uskoro biti izbori i da skratim, Seks na goljaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije