Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimir Šeks

Šeks: Dogovorili smo oko 95 posto prijedloga ustavnih promjena

vladimir šeks
Arhiva VL
16.03.2010.
u 12:27

Ljestvica je postavljena visoko i sad nam, kao i Blanki, nedostaje nekoliko centimetara - kazao je Šeks.

- Vladajuća koalicija i skupina zastupnika usuglasili su od 95 do 97 posto teksta prijedloga ustavnih promjena, kazao je predsjednik Odbora za Ustav Vladimir Šeks na okruglom stolu o ustavnim promjenama u organizaciji Transparency International Hrvatska.

- Ljestvica je postavljena visoko i sad nam, kao i Blanki, nedostaje nekoliko centimetara - kazao je Šeks.

Jedno od pitanja oko kojih još nije postignut dogovor je i glasanje državljana RH s prebivalištem izvan Hrvatske. Taj je problem ostavljen da "fermentira", kako je rekao potpredsjednik odbora Josip Leko.

Dražen Tripalo, predsjednik Udruge sudaca, kritizirao je, pak, prijedlog po kojem bi u Državno sudbeno vijeće ušla dva saborska zastupnika.

- Takvo rješenje ozbiljno bi ugrozilo neovisnu sudbenu vlast - rekao je Tripalo.

Komentara 13

UK
Ugo Kajvez
13:23 16.03.2010.

Sitni umišljeni Fuerher ...

14
14words
13:31 16.03.2010.

Što god mi mislili o Šeksu on i Arlović tvorci su hrvatskog ustava koji je vrhunski skrojen i dosad nije bilo nekih objektivnih razloga za njegove izmjene.

OD
odisej
13:03 16.03.2010.

A kada ce Seks u peMziju??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije