Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozivanje medija

Šeks demantirao propuste u slučaju ubojstva obitelji Zec

\'unu 02.07.2009. Zagreb,Markov trg - Povodom ostavke Hrvatskog premijera Ive Sanadera u vladi se skupljaju svi ministri.Sanader bi trebao odrzati zadnju sjednicu vlade. Vladimir Seks. Photo:Antonio B
\'Antonio Bronić/PIXSELL
11.07.2011.
u 14:44

– Pismeni otpravak oslobađajuće presude stigao je u Državno odvjetništvo tri mjeseca nakon isteka mog mandata – istaknuo je Šeks

Potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks reagirao je na prilog u jučerašnjem Dnevniku HTV-a, gdje ga se, kako kaže, "prozvalo da je odgovoran za propuste u pravosuđu koji su doveli do toga da nisu procesuirani počinitelji ubojstva obitelji Zec".

– Novinar je sugerirao da sam odgovoran za neulaganje žalbe kao javni tužitelj Republike Hrvatske 1991., a najmanje sam stotinjak puta to demantirao. Pismeni otpravak oslobađajuće presude optuženih za umorstvo obitelji Zec došao je u Državno odvjetništvo 5. studenoga 1991., a ja sam prestao biti javni tužitelj 16. kolovoza iste godine, dakle tri mjeseca prije – istaknuo je Šeks.

Ključne riječi

Komentara 28

X2
xychhr-200
15:47 11.07.2011.

11.07.2011. u 15:31h alapača je napisao/la: e, a tko je pisao tužbu državnog odvjetništva nakon koje je slijedila oslobađajuća presuda? tko nije tužbi priložio forenzičke dokaze, pa je pala zbog navodnih i iskonstruiranih proceduralnih grešaka neke mlade istražne sutkinje? ========================================================================== Pogodi iz tri puta-;)))...

BR
BRANITELJ69
15:52 11.07.2011.

Ma pitam ja ŠEKSA ko je u ono vrijeme smio donjeti presudu kontra bilo kojeg HDZ-ovca ma iako je ovaj napravio najgori zločin pogotovo prema SRBIMA još su bili i nagrađivani. Jednostavno sustav je štitio a presude padale u vodu. Tako da je ovo njegovo čisto laprdanje!!!!!!!!!!!!!

AL
alapača
15:31 11.07.2011.

e, a tko je pisao tužbu državnog odvjetništva nakon koje je slijedila oslobađajuća presuda? tko nije tužbi priložio forenzičke dokaze, pa je pala zbog navodnih i iskonstruiranih proceduralnih grešaka neke mlade istražne sutkinje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije