Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza revizija

Šefovi Ine nisu dobili otpremnine, istražili smo kako na sudu prolaze šefovi tvrtki: Kjuč je u menadžerskim ugovorima

01.10.2022.
u 17:49

Osluškujući njurganja javnosti, politika i mediji nametnuli su kao elementarno pitanje pravednosti hoće li ionako obilno nagrađeni članovi uprave, Niko Dalić, Barbara Dorić i Darko Markotić, biti opozvani bez otpremnine, jer su uz predsjednika uprave odgovorni što je omogućeno da se jedan direktor i njegova ekipa na Ininu plinu obogate za milijardu kuna. Bez obzira na njihove poslovne uloge i interna poslovna pravila na koja jesu ili nisu mogli, ili nisu ni pokušali utjecati, opći je javni sentiment da su odgovorni što su interni upravljački i nadzorni mehanizmi u Ini bili tako loši.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar southman
southman
18:13 01.10.2022.

Ne samo da ce naknadno dobiti otpremnine nego ce im se pronaci jednako nebitan i jednako dobro placen posao.

DD
De der
19:38 01.10.2022.

Za lopine zatvor a ne otpremnina. Koje smo mi društvo postali? Kriminalci u prvim redovima u crkvi, političari organizirani radi pljačke države, opravdava se kriminal, pljačka i korupcija. Kradeze.

MU
Muka
18:47 01.10.2022.

Da su u privatnoj firmi dobili bi otpremninu br. 44 ili 45 sa čeličnom kapicom . Zavisi koliku nogu i a privatnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?