Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo pukanića
Povratak na članak

Šefove USKOK-a i tužitelja iz Italije žele za svjedoke

Protiv Milovanovića je 99 posto dokaza podmetnuto, rekao je njegov odvjetnik koji tvrdi i da nema uvid u spise

Komentari 3

IV
Ivekivek
18:44 11.02.2011.

Nema uvida u spis ali zna da su u spis podmetnuti 99% dokaza.... bravo odvjetniče, autogol...

VL
IM
immortella
20:00 11.02.2011.

smiješno. iz kojeg razloga bi državni službenici i namještenici zbog obavljanja svog posla trebali svjedočiti na sudu? još najbolje da će suci sad svakog policajca zvati na raspravu, ako bilo kome zbog bilo kojeg razloga padne na pamet zvat policajca kao svjedoka, ako je policajac obavljao svoju dužnost. ako je policajac plaćen za to da istražuje za vrijeme radnog vremena, nije plaćen zato da gubi vrijeme po sudovima, jer se tako prohtjelo nekim odvjetnicima. žele li oni na taj način izvršiti pritisak na istražna tijela, jer jedini način zaštite istražnih organa je ništa niti ne istraživati, pa neće morati visiti po sudovima. mislim da je ovo i pitanje sindikata državnih službenika i namještenika, da zaštite svoje službenike od ovakvog maltretiranja po sudovima.

VL
OB
-obrisani-
20:27 11.02.2011.

11.02.2011. u 20:00h immortella je napisao/la: smiješno. iz kojeg razloga bi državni službenici i namještenici zbog obavljanja svog posla trebali svjedočiti na sudu ..... itd ....................--------------.................... Ako radi ničega, onda radi nedostatka dokaza ili sumnjivih, pa i podmetnutih dokaza, štoo nije ništa ni čudno ni novo kada se radi o ovim današnjim \"vrhunskim, objektivnim, stručnim i profesionalnim tužiteljima\". . Ali ima nade, evo traže se pastiri, možda bi ti likovi mogli na tim zadacima zadovoljiti. . I svjedočenje državnih službenika nije ništa novo i obrana i sud mogu zatražiti svjedočenje, ako su u bilo kakvoj dilemi ! . Inače da imaš pojma o ičemu onda bi znala da se npr. policajci pozivaju kao svjedoci i na prekršajni sud u slučajevima prometnih nezgoda, pa i manjih stvari. zato ne laprdaj i nastavi čitati stripove, ako i njih kužiš !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.