Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kadroviranje u zdravstvu
Povratak na članak

Šefove bolnica ipak postavlja politika

Neki još traže zamjenike dok drugi broje sitno do zatvaranja javnog natječaja

Komentari 3

BL
bluesman007
17:18 01.06.2016.

Balkanska posla. Imamo i poslovicu..dok jednome ne smrkne...drugome ne svane. I tako će to biti na prostorima ovim do vijeka, nazalost. Kad god okrenem internet stranicu večernjeg lista ovdje iz Njemacke , samo kratko uzdahnem i pomislim DANKE DEUTSCHLAND. Imamm i razloga jer se dobro sječam spletkarenja i podmetanja u zdravstvenom sustavu koje sam kliječnik itekako osjetio na vlastitoj kozi.I zato razumijem svakoga tko zeli napustiti ovu ludaru od drzave.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:49 01.06.2016.

politika ih je uvijek postavljala i smjenjivala. ne vidim problem. stručnost? sposobnost? koja su mjerila? ako si na temelju političke podobnosti negdje postavljen, i još su ti dali sredstva i poduprli te, a ti napravio nešto, ti si sposoban. ali ali ako si bio postavljen, a nisu ti dali novac ni podupirali te, ti si nesposoban. ovisiš o politici. i što sad? smijenjeni se imaju pravo žaliti. i jadati. al je i njih politika postavila. uostalom, niti jedna struka nije tolko ogrezla u politiku ko doktori.od hebranga, kostovića, do milinovića, varge i konačno do nakića. zašto bi zdravstvo vodili doktori?! ako vojnici ne vode morh, policajci mup, niti zdravstvom ne smiju drmati doktori. jer su pristrani. svaki novi ministar dodatno pojača primanja doktorima. jedino njihov proračun nema odvojene stavke izdvajanja za plaće sestrama, liječnicima, nego sve upakiraju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.