Naslovnica Vijesti Svijet

Šefica protokola, porijeklom Hrvatica, pala pred Obamom

Capricia Penavić Marshall, dočekujući bračni par iz Meksika, na stepenicama je izgubila ravnotežu i pala na stražnjicu. No brzo se pridigla i nastavila kao da se ništa nije dogodilo.
21. svibnja 2010. u 09:26 32 komentara 238 prikaza
obama (1)
Foto: Reuters
Pogledajte galeriju 1/8

Barack i Michelle Obama u Bijeloj su kući ugostili meksičkog predsjednika Felipea Calderona i njegovu suprugu Margaritu Zavalu. Kao specijalna gošća pozvana je i glumica Eva Longoria zbog svoga meksičko-američkog podrijetla.

Michelle Obama za tu je prigodu odjenula indigoplavu haljinu, u struku opasanu srebrnim remenom, s potpisom američkog dizajnera Petera Soronena. Gornji dio njezine haljine činio je strukturirani korzet koji joj se, zbog čvrstog ruba, urezao u kožu iznad grudi, što je odvraćalo pažnju od, u cjelini, elegantne oprave američke prve dame.

No, da cijeli protokol ne bi bio uobičajen i dosadan, pobrinula se šefica protokola Bijele kuće, porijeklom Hrvatica, Capricia Penavić Marshall, koja je dočekujući bračni par iz Meksika na stepenicama izgubila ravnotežu i pala na stražnjicu. No brzo se pridigla i nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

  • Miro123:

    Nije loše napomenuti da je gospođa Penavić sa Širokog Brijega i mnogo je pomogla Hrvatskoj devedesetih godina.

  • teodora:

    Zašto se Hrvati uvijek vole ograđivati od svog hrvatstva, ismijavati se na račun isticanja hrvatskog porijekla, umjesto da nam to bude normalno , nas kao da bode. Zar nije lijepo što je gospođa hrvatskog porijekla? To znači da ima i ... prikaži još! osjećaj za našu zemlju, odnosno zemlju svojih predaka. Pogledajte kako se Židovi odnose jedni prema drugima! Upravo ih je iznimna kohezivnost održala i učinila itekako moćnim u današnjem svijetu!

  • xx71_08:

    Je li netko u Večernjaku našao nešto o rumunjskom Zakonu o lustraciji? Nakon Njemačke i Poljske, čak je i Rumunjska donijela Zakon o lustraciji prije Hrvatske. Nije mi jasno zašto ovi večernjakovi \"istraživački novinari\" skrivaju tu vijest, zar se nečega ... prikaži još! boje? pozdrav vaš zmijicamala