Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Bibinjama

Šef krim odjela zadarske policije pijan skrivio nesreću

Nesreća kod Karlovca
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
28.07.2021.
u 15:32

Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid. U suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Zadru u tijeku su daljnje istražne radnje

Danas, 28. srpnja, oko 7.10 sati na državnoj cesti D-8 u Bibinjama došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila. U jednom od njih bio je rukovodeći policijski službenik iz Policijske uprave zadarske. Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid, a u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Zadru u tijeku su daljnje istražne radnje. Kolima HMP jedna osoba prevezena je u Opću bolnicu Zadar radi pružanja liječničke pomoći.

Promet se tijekom obavljanja očevida odvijao naizmjenično uz fizičku regulaciju prometa policijskih službenika.

– Po utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ove prometne nesreće, izvijestit ćemo javnost – izvijestili su iz zadarske policije.

Glasnogovornica PU Zadarske Ivana Grbin nije htjela potvrditi informaciju nekih medija da je riječ o šefu kriminalističke policije PU Zadarske Bori Mršiću te da je navodno imao više od jednog promila alkohola u krvi. – Pišem priopćenje u suradnji s DORH-om, uskoro ćemo sve objaviti – rekla nam je Grbin.

Provedenim očevidom prometne nesreće utvrđeno je da je rukovodeći policijski službenik iz Policijske uprave zadarske, u navedeno vrijeme upravljao osobnim vozilom daruvarskih registracijskih oznaka, državnom cestom D-8 iz pravca Sukošana u pravcu Zadra te dolaskom u Bibinje, ulaskom u desni zavoj, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već prelazi na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera kojom prilikom sa prednjim lijevim dijelom vozila udara u prednju lijevu stranu osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljala 25-godišnjakinja. Prilikom vršenja očevida nad vozačima je izvršeno alkotestiranje kojom prilikom kod vozačice nije utvrđena prisutnost alkohola dok je kod vozač utvrđena koncentracija alkohola od 1,37 g/kg, te su mu izuzeti uzorci krvi i urina koji će biti upućeni na vještačenje.

U prometnoj nesreći 25-godišnjakinja je lakše ozlijeđena te joj je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zadar.

Zbog izazivanja prometne nesreće s ozlijeđenom osobom, vozač će biti prekršajno sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a isti tako, provode se mjere i radnje s ciljem utvrđivanja disciplinske odgovornosti policijskog službenika za ovu prometnu nesreću.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
13:45 28.07.2021.

Jamačno je bio na tajnom zadatku.

Avatar Member berries
Member berries
14:04 28.07.2021.

Svakom drugom popuju pa se u zoru opiju?! Možda je i on plesa "užičko"? Mamulivamjbm na što ste došli nakon što ste se riješili policajaca iz domovinskog.

KR
Krud
13:48 28.07.2021.

U 7.10 preko jednog promila??? Sigurno mu je doma nestalo vode pa je zube prao rakijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije