Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZVALI NA ZAŠTITU DJECE
Povratak na članak

Šef WHO-a za Europu: Obvezno cijepljenje 'apsolutno je posljednje sredstvo'

Obveze vezane uz cijepljenje apsolutno su posljednje sredstvo i primjenjive su samo kad se iscrpe sve ostvarive opcije za porast cijepljenja", rekao je novinarima direktor WHO-a za Europu Hans Kluge

Komentari 2

MU
Mulj
16:18 07.12.2021.

Britanska TV postaja Channel4 emitirala je ekskluzivan prilog u kojem navode da je farmaceutski div Pfizer optužen jer je plaćao stručnjacima da diskreditiraju AstraZenecino cjepivo i to na način da se govori da ono uzrokuje rak te da nije sigurno za imunosno ugrožene pacijente. Navodno je prezentacija u kojoj je to izrečeno održana na edukativnom seminaru u Kanadi, ali prilog ne navodi koliko je takvih 'edukacija' bilo ili se radi o izoliranom događaju, prenosi Lider. Pfizer je naravno oštro demantirao tvrdnje da je želio potkopati AZ-ovo cjepivo, navodeći da su prezentacije 'pogrešno pripisane' američkom farmaceutskom divu i da ih je provela treća strana. Znači, nisu krivi, kao i mnogo puta dosad. Naravno, svaki put kada se sumnjalo da su nešto skrivili to se na kraju pokazalo točnim.

VL
Avatar Fićo
Fićo
14:36 07.12.2021.

Ako je hans kugle moramo mu vjerovati ipak je pfizer razvila njemačkoamerčka tvrtka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.