Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prigožin ima plan, ali...
Povratak na članak

Šef Wagnera upozorio Moskvu: Prijeti nam napad velikih razmjera, znam i kada

Dodao je da će dati vlastiti plan kako se suprotstaviti Ukrajini, ali nije otkrio kako je saznao za navodnu predstojeću ofenzivu.

Komentari 4

BL
blackeder2022
13:24 21.03.2023.

Nema on pojima,jer da ima,šutio bi i krio za javnost taj podatak.Samo igra dezinformacija

VL
Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
12:29 21.03.2023.

Sposoban neki kuhar

VL
Avatar Nesalomljivi_3
Nesalomljivi_3
12:17 21.03.2023.

"Iznenadni priljev često nasilnih prijestupnika s nedavnim i često traumatičnim borbenim iskustvom vjerojatno će predstavljati značajan izazov za rusko ratno društvo, stoji u izvješću Ministarstva obrane Ujedinjenog Kraljevstva." To je jedino za sto je britanska vojska jos sposobna... pisati izvjesca iz udobnih klimatiziranih ureda... Sa svojih 70,000 vojnika i dovoljno streljiva za jedno popodne, sa podmornicama i brodovima koje drze u jednom komadu uz pomoc super-ljepila, vrag bi ih sve skupa odnio u roku od dva dana... A nema dana da ne prijete ili Rusiji ili Kini, ili i jednima i drugima!

VL
DU
Deleted user
12:15 21.03.2023.

USA je imala Win-Win situaciju - i ako rusija napadne i ako ne napadne ukrajinu. Provocirali su, a uzdaju se u njemacku, francusku i ostale evropske zemlje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.