Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pitao ga gdje je bio

Pismo koje je nasmijalo 'cili Split': Potanko šefu objasnio zašto ga nije bilo na poslu

banovina
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
08.03.2014.
u 11:59

Dalibor Lovrić je na pitanje svog nadređenog, pročelnika Siniše Kuke, zašto tijekom radnog vremena nije bio na radnom mjestu, odgovorio podugačkim ironičnim pismom

Dok većina zaposlenika svoje radno vrijeme provodi na radnom mjestu, u splitskog gradskoj upravi to nije baš uobičajno, može se zaključiti po ironičnoj reakciji Dalibora Lovrića iz Službe za kulturu, umjestnost i staru gradsku jezgru.

Kako piše Splitski portal, Lovrić je na pitanje svog nadređenog, pročelnika Siniše Kuke, zašto tijekom radnog vremena nije bio na radnom mjestu, odgovorio podugačkim pismom u kojem je do detalja opisuje kako ga nije mogao pronaći jer je morao hitno do liječnika zbog prehlade. Pismo je nasmijalo cijeli grad.

Lovrić se čudi zašto bi morao obavjestiti nadređenog da tijekom radnog vremena ide kod liječnika, a ističe kako je sutradan došao čak (!) pola sata ranije na posao, kako bi dovršio posao koji je morao napraviti još dan ranije.

Foto: Screenshot/reuters

Foto: Screenshot/reuters

Komentara 79

JH
Jasna Horvat
13:09 08.03.2014.

pismo jednog apostola nerada drugom apostolu nerada. obojici bi trebalo dati nogom u guzičetinu, da se ne zaustave do prokurativa, pa na burzu.

TR
Trnjanec
17:12 08.03.2014.

Ovo je odgovor na pitanje zašto živimo tako kako živimo i zašto nam država grca u dugovima. Treba hraniti ovakve bezobraznike i izmišljati nove namete privatnom sektoru.

IV
IvaHorvath
13:40 08.03.2014.

Kakva arogancija. Istotako, ocito, medjustranacki obracun. Medjutim, autoru se rjecitost ne moze odreci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije