Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju: Daniel Markić

Šef SOA-e: 'Rusija je pojačala cyber napade na Hrvatsku.' Otkrio nam je i koji je cilj tih napada

20.05.2022.
u 20:35

Ravnatelj hrvatske Sigurnosno-obavještajne službe Daniel Markić održao je u Rimu snažan govor o državno sponzoriranim cyber napadima povezanima s ruskim tajnim službama, porastu cyber napada u Hrvatskoj na državne institucije i kompanije. Za Večernji list otkriva kako je za SOA-u protekla noć kada je pao dron na Zagreb, što Hrvatska još treba učiniti za bolju sigurnost u cyber prostoru te koliko Hrvata svake godine poželi raditi u SOA-i. O ruskoj invaziji na Ukrajinu, Markić upozorava: Ne možemo isključiti da će se ruski napad proširiti i izvan Ukrajine

Komentara 31

PR
prajdali100
22:58 20.05.2022.

Prije par dana VL je objavio članak da je Luka Modrić dobio prestižnu nagradu od Marce.U svom komentaru napisao sam da je Luka Modrić legenda i da nikada više nećemo imati takvog igrača.To je nekomu u VL toliko zasmetalo da mi je dao 2x žuti karton i blokirao me 2 dana ! Što se događa? Sve imam na mobitelu snimljeno.Trebam li tražiti nečiju zaštitu? Jesam li vrijeđao,pozivao na mržnju,rat ....

ZG
Zeljko Grabar
12:12 21.05.2022.

Lahko je za napade iz Rusije. Za Hrvatsku su daleko opasniji napadi koji dolaze sa Pantovcaka i hrvatskih boljsevika koji zajedno sa jugonostalgicarima napadaju sve sto je hrvatsko. Nista drukcije nego je bilo 1991 a nastavlja se do danas. Pantovcak i Most nanose vece stete Hrvatskoj nego sve pandemije i energetske krize, jer hladnu zimu je lakse prebroditi nego ovo sto dolazi sa Pantovcaka.

DQ
Dq
20:56 20.05.2022.

Imamo političare koji rade protiv interesa nacije i za sitnu proviziju izdaju nacionalne interese , pa ne kužim zakaj bi neko dodatno trošio resurse na nekaj kaj se može kupiti za sitnu proviziju. Onima koji nisu shvatili da nacrtam : Imamo puno unutarnjih neprijatelja , pa nas ovi vanjski previše ne brinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?