Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Korčok
Povratak na članak

Šef slovačke diplomacije: Nadam se da će i ove godine Slovaci moći ljetovati na Jadranu

Grlić Radman pozdravio je ponovno otvaranje željezničke linije Prag - Brno - Bratislava - Rijeka - Split i vjeruje da će ta linija "pospješiti i olakšati dolazak slovačkih i drugih turista iz srednje Europe na jadransku obalu".

Komentari 6

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
09:22 16.02.2021.

DIO 1-- Slovacka ima 4 auto tvornice. PSA, VW, Kia, Jaguar-Land Rover, a naveliko se pripoveda o dolasku Honde i Ford dostavnjaka, Ali osim toga od poznatijih tvornica ima i Whirlpool, Samsung, Husqvarna (tvornica strojeva za obradu kamena), NAC (USAA motokultivatori i manji poljo strojevi), Kubota (zasad samo tvornica djelova za traktore), Makita, Solo by Al-KO,,,, To su siroj javnosti poznatije strane, a ima ih jos manjih. Imaju i oni domace raznih fahova ok kemijske, prehrambene, strojne, metalske, drvne, elektronicke,,,,,Sljedece su one (proizvodne ) sa preko 1000 zaposlenih. Ems tech, Hesta spol, Q-tribo, Perichta, Bafer, Xeap spol, Duna electronics, Zmop spol, Natural, s.r,o,. Convert + trade spol, Max manufacturing, Alphaset spol,,,,,,,,i opet ima ih jos, a manje sa par sto ili desetina ljudi,,,, previse bi vremena za nabrajati uzelo. A hebi ga. Ljudi skuzili da se SAMO od 2 ili 3 mj turizma (zimski na Tatrama, lov, ribolov) nemre ziveti celu godinu. Mozda i mi jednog dana u 23. stoljecu skuzimo isto, odnosno da se ne moze zivjeti samo od 2 tri mjeseca sezone na Jadranu.........nastavak sljedi dolje.........

VL
Avatar cros
cros
08:25 16.02.2021.

Ako ova sezona bude 50% prometa od prošlogodišnje, biti će to onda veliki uspjeh!

VL
DU
Deleted user
07:07 16.02.2021.

VW, Peugeot, Citroen, KIA, Land Rover, Jaguar... ovo je kao podsjetnik za Radmana kako Slovaci šire gospodarstvo.

VL
RM
rmajstor
10:17 16.02.2021.

Otvorit će sezonu realno od srpnja, a u kolovozu početi vikati o "crnim brojkama".

VL
VI
Vito
07:53 16.02.2021.

Je li i ovom Slovaku čitao pjesme na slovačkom???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.