Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se šef Komisije
Povratak na članak

Šef pučana zabrinut zbog BiH, ali ne spominje Komšića

Na kongresu sudjeluje i hrvatski premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković

Komentari 5

Avatar GRDASIC
GRDASIC
12:22 08.11.2018.

Mislim da sada slijedi obilazak birtija kafiča i ostalih lokala za pijandure, tako da se nađe dostojan zamjenik Jean Claudea Jungfera, pijandure po profesiji. Nasljednik mora po svim uzancama biti najveća moguća pijandura.

VL
DU
Deleted user
09:59 08.11.2018.

Da je itko zabtinut za BiH već bi to pitanje bilo riješeno.Ovako stanje odgovara velikima.

VL
MA
maziko
08:39 08.11.2018.

A zasto je trebao spominjati Zeljka Komsica,pametnom dosta sta je rekao.

VL
DU
Deleted user
06:45 08.11.2018.

sef pucana zabrinut zbog bih ??? pa neka predloze rjesenje za bih sa kojim ce se sva tri naroda sliziiti...ima li takvog rjesenja...lakse se baviti utopijskim raspravama o eu vrijednostima...koje su to vrijednosti eu a koje nema recimo australija... ....plenkovicovic je idealan birokrat i poslusnik svog gospodata ....njegovo remek djelo je predaja najvece domace kompanije u ruke stranaca ....a njegova posilna pise o tom manifest ....koja bahatost...ali prica ce se nastaviti.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.