Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Šef pučana Daul: Nisam dobio ni vidio nikakvo Sanaderovo pismo

daul
Foto: Reuters
1/3
Autor
Stojan de Prato
16.11.2010.
u 15:18

Za razliku od predsjednika Europske komisije Josea Manuela Barrosa, čelnik Europske pučke stranke kaže da nije dobio Sanaderovo pismo

Bivši premijer Ivo Sanader nije pisao predsjedniku europarlamentarne frakcije Europske pučke stranke (EPP) Josephu Daulu.

- Nisam ni dobio niti vidio nikakvo Sanaderovo pismo. No, kada je riječ o pravosuđu, smatram da ono mora samo, bez miješanja sa strane, obaviti svoj posao. I sam sam imao posla s pravosuđem i izišao sam iz toga opravdan. Nimalo ne sumnjam u hrvatsko pravosuđe – uzvratio je Daul na novinarsko pitanje.

Komentara 5

OB
-obrisani-
15:52 16.11.2010.

Šef pučana Daul: Nisam dobio ni vidio nikakvo Sanaderovo pismo ali sam upoznat sa onim starim Sanaderovim izrekama o Hrvatskom 2007 EU ulazku i tome kako se neče Slovencima dati ni milimetra mora i kako če se sudovati na Haaškom sudu koje su u Briselu eskivirale salve smijeha a podstakle Slovence da srede i pokažu ko je gazda iz EU a ko je nemočni sirotek sa Balkana..

OB
-obrisani-
16:00 16.11.2010.

Sanader šalje nevidljiva pisma

OB
-obrisani-
16:39 16.11.2010.

\"I sam sam imao posla s pravosuđem i izišao sam iz toga opravdan. Nimalo ne sumnjam u hrvatsko pravosuđe – uzvratio je Daul na novinarsko pitanje.\" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- \"Ne brini ti ništa Ivo, izvukao sam se i ja pa ćemo se tako pobrinuti i za tebe. Sve je pod kontrolom...........\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije