Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODO VUKOVAR
Povratak na članak

Šef ličkog HDZ-a dobio uvjetnu zbog izazivanja prometne nesreće

Presuda je pravomoćna jer su se i branitelj i oštećenici odrekli prava na žalbu

Komentari 12

SA
samojakonemapredaje
22:43 15.05.2019.

Vau spektaktl stvarno ne vjerujem, pa pocet ce iznosit i koji hdzovac je dobio kaznu za parkiranje haha

VL
NE
Neo001
08:45 16.05.2019.

Zašto plitikantske medije ne interesiraju prometne nesreće u pijanom stanju i drugi prekršaji komunjarske populacije. Zar su oni toliko nebitni ? Te kukulele komunjare su zadužile zemlju za 135 milijardi i za više od sto opljačkale u kriminalnim radnjama i iza njih se ne vuče ni jedna afera. Tkoto štiti tu gamad od ruke pravde ?

VL
MA
maltez
13:41 16.05.2019.

Interesantno i oštećeni i tužitelj unaprijed se odrekao prava na žalbu. Odmah na suđenju!? Što može iskaznica, ne može kompletno pravosuđe.,

VL
ZI
zip123
10:21 16.05.2019.

Cak toliko?Vauu

VL
RP
rpzagreb
23:36 15.05.2019.

Svi koji dajete minuse, da isto napravite dobili bi kaznu zatvora. Osim ako niste u plemenskoj zajednici hdzeja.

VL
BA
Barbasmora
22:49 15.05.2019.

Ali ljudi moji! Bože moj mili! Kako bi izgledalo da aktivni HDZ kadar zavrsi u zatvoru!?!? I naša kraljica Kolinda bi imala suze u ocima... Dajmo se smirit i urazumit. Ipak ima neka razlika izmedju clanova HDZa i nas, obicnihnih ljudi. Hvala Boze sto si nam spasia HDZovog Šefa!

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
22:33 15.05.2019.

očekujemo promptnu reakciju davora ivankovića,ive puljić šego,milana ivkošića, izjave ,,uvaženih analitičara,, koji će osuditi predmetno raskrižje kao ,,destruktivni faktor,, i nekoga tko je ,,izvršio samoubojstvo koalicijskog potencijala,,. pa pogledajte kako je to raskrižje povampirilo u namjeri da uništi i podmetnee ,,hrvatu,, ,,katoliku,, ,,,,patriotu,, koji se svim silama bori protiv ,,komunjara,,(izuzev božinovića,šeksa,valentića,škegre), masona(izuzev hanžekovića i arhitekta ivaniševića), ,,srba(izuzev pupovca ,opačić), ,,lopova(izuzev sauchu,vrdoljaka,kalmetu,tolušića), i ,,nemoralnih osoba(izuzev g.pauka,j.kostelić,lucića,brkića,tomaševića)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.