Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrg protiv ravnatelja
Povratak na članak

Šef HSS-a i gradonačelnik 'špota' ravnatelje škola, oni mu vratili

-Ne mogu vjerovati da iz Gimnazije nemamo učenike među prva tri u državi iz nekog predmeta, kao ni iz Srednje gospodarske, jedne od najstarijih poljoprivrednih u zemlji - ustvrdio je gradonačelnik Križevaca Branko Hrg, a ravnatelj Gimnazije Zoran Kovač otvorenim pismom ga zamolio da ne srozava trud i ugled profesora, jer time šteti i sebi

Komentari 2

JA
james49
11:31 04.03.2014.

Ne mogu nastavnici i učitelji biti bolji od vlastitih nastavnika i učitelja. Kvaliteta našeg nastavnog kadra ruši se još od Šuvara i njegove blentave specijalizacije. I ništa na tom polju nije se do sada napravilo.

VL
YO
yocko
15:01 04.03.2014.

A šta se Hrg razumije u školstvo,on se nerazme u one u vrtiču kao odgajatelj,fax si je kupio u Osjeku,kao prvo to je sve odgoj u školi a i kučni,jer odite svi zajedno po centru po kafičima pa vidite vaše učenike šta rade i koliko ih ima,tko to njima dopušta i zašto ima pojedinih kafiča gdje čak i noć prespavaju i sad nešto očekujete od te djece,a zašto im se dopušta ulazak po kafičima..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.