Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RANKO KRIVOKAPIĆ

Šef crnogorske diplomacije o zabrani preleta ruskog zrakoplova: 'Lavrov je mogao u Beograd i vlakom'

Zagreb: Zoran Milanovi? primio delegaciju Crne Gore
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
07.06.2022.
u 15:47

Komentirajući čija je bila odluka o zabrani preleta, Krivokapić je kazao da je odluku formalno donijela crnogorska Vlada

Crnogorski ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić kazao je danas na konferenciji za medije kako je odluka Crne Gore o zabrani preleta zrakoplova ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova bila neizbježna kako bi se ispoštovale obaveze koje su preuzete. 

Krivokapić je istaknuo kako ga je začudila burna reakcija Lavrova na takvu odluku te dodao kako je do Beograda mogao doći i vlakom jer jer oni nisu zabranjeni na relaciji Beograd - Moskva, prenosi Klix.ba.

Komentirajući čija je bila odluka o zabrani preleta, Krivokapić je kazao da je odluku formalno donijela crnogorska Vlada i dio Ministarstva vanjskih poslova (MVP) te da je s odlukom bio upoznat i premijer Dritan Abazović.

Podsjetimo, Bugarska, Sjeverna Makedonija i Crna Gora zabranile su prelet ruskog zrakoplova kojim je šef ruske diplomacije Sergej Lavrov trebao još jučer otputovati u Beograd, čime je službeno i otkazan sam posjet. 

>> VIDEO Lavrov bjesni zbog propalog puta u Srbiju: Dogodilo se nešto nezamislivo, ovo je uznemirujuća akcija

Komentara 6

Avatar Croatino
Croatino
15:56 07.06.2022.

Onaj vlak u srpskim bojama na kojem je pisalo "Kosovo je Srbija" i koji je prije par godina trebao krenuti za Kosovo jos stoji neizkoristen negdje u Srbiji, a Srbija toliko truda ulozila. Neznam gdje je tada zapelo da nije stigao na cilj

RA
rankovic
19:13 07.06.2022.

može i plivati po dunavu

MA
Marko1337
16:18 07.06.2022.

Lavrov je mogao i dronom kakav su poslali u Zagreb slučajnom, pa je krivo aterirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije