Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petraeusova ostavka

Šef CIA-e varao ženu s autoricom biografije, sumnjaju da je ucijenjen

petraeus
Huffington Post
10.11.2012.
u 14:35

FBI je otkrio dokaze o njihovoj vezi pregledavajući Petraeusovu elektroničku poštu nakon što se pojavila sumnja da bi Broadwell mogla imati pristup tajnim podacima.

Istraživačka novinarka s Harvarda, Paula Broadwell, 38-godišnjakinja je za koju se vjeruje da je bila ljubavnica bivšeg direktora CIA-e Davida Petraeusa koji je u petak poslao pismo američkom predsjedniku Baracka Obami te mu predao svoju ostavku, javlja Huffington post.

FBI je otkrio dokaze o njihovoj vezi pregledavajući Petraeusovu elektroničku poštu nakon što se pojavila sumnja da bi Broadwell mogla imati pristup tajnim podacima.

Ona je inače koautorica njegove biografije te je s umirovljenim američkim generalom Petraeusom provela dosta vremena u Afganistanu.

Također, sumnja se da Petraeus nije dao ostavku samo zbog izvanbračne afere već da je to učinio jer su ga ucjenjivali.

>>Šef CIA-e David Petraeus podnio ostavku zbog izvanbračne afere

Komentara 6

IB
istina_boli
17:18 10.11.2012.

Varali su i drugi pa nisu dali ostavku. Ovaj je nesto debelo zakakio cim mu je cokolada man tako brzo potpisao nogiranje.

UF
ufrm
17:53 10.11.2012.

Ma ostavka nije radi ljubavnice nego fijaska u Bengaziju.

GE
generaly
19:06 10.11.2012.

Gluposti. Nepoznato je da je preljub kazneno djelo, a i fašizam je praćenje privatnih odnosa. Ovaj je preljub samo iskorišten da se pokrije pravi razlog smjene i sačuva obraz institucije, a to je propust američke obavještajnih službi u Libiji. Sramota je da su tako ugrozili vlastite ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije