Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
frontalni sudar

Austrija: Osmero djece iz Hrvatske ozlijeđeno u prometnoj

prometna austrija
Foto: Crveni Križ
30.12.2013.
u 10:59

Riječ je o djeci od 8 do 13 godina. Zajedno s dvojicom vozača odvezeni su u bolnicu u Deutschlandsbergu, odakle su pušteni u nedjelju navečer

Osmero djece iz Hrvatske, u dobi od osam do 13 godina, lakše je ozlijeđeno u prometnoj nesreći u Austriji. Mladi članovi jednog skijaškog kluba iz Hrvatske bili su na putu u zapadnoj Štajerskoj kada se njihov minibus jučer popodne sudario s automobilom na cesti prekrivenoj snijegom u mjestu Gressenberg, javlja Kleine Zeitung.

Policija je izvijestila da je riječ o lakšim ozljedama pa su djeca nakon pružene pomoći sinoć otpuštena iz bolnice u mjestu Deutschlandsberg. U nesreći su lakše ozlijeđene i kći vozača automobila (39) i njegova unuka (5). Uzrok nesreće najvjerojatnije je vožnja neprilagođena zimskim uvjetima na cesti.

Komentara 2

Avatar kobra11
kobra11
11:30 30.12.2013.

Hvala Bogu da nije ništa ozbiljno

M7
miro 73
12:31 30.12.2013.

E a vidi kak cesta izgleda.Bilo bi im bolje obojici da su stavili lance na kotace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije