Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počelo suđenje

Sedmorica Puma na sudu: Nismo krivi!

pume
Goran Stanzl/PIXSELL
08.03.2011.
u 10:46

Tereti ih se da su 1995. godine u Mlinistima u BiH, po zapovjedi Ivana Koradea, tadašnjeg zapovjednika, ubili šesti pripadnika vojske Republike Srbije

- Nismo krivi, kazalo je sedam pripadnika gardijske brigade Pume kojima je danas na zagrebačkom Županijskom sudu počelo suđenje zbog ratnog zločina nad ratnim zarobljenicima.

Tereti ih se da su 1995. godine u Mlinistima u BiH, po zapovjedi Ivana Koradea, tadašnjeg zapovjednika, ubili šesti pripadnika vojske Republike Srbije.

 

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
12:53 08.03.2011.

Yusipoviceva politika pomirenja se nastavlja.

MO
mozel
17:25 08.03.2011.

Trazite hrvatske branitelje da su pobili 6 srbijanskih vojnika a za one koje su srbijanci odveli u Srbiju i pobili i zakopali na nepoznatom mjestu za njih niko nista kao da ih nije ni postojalo.A za ovu sestorku ako suu pucali na njih pa valjda im nisu trebali stavljati cvijece u cijevi.Ali svugdje je bilo tih srbijanaca nema mjesta di ih nije bilo ali sve jedno izgubili su ono sto su zamisljali da ce im biti.

IB
istina_boli
15:24 08.03.2011.

U to vrijeme vojska republike Srbije nije ni postojala isto kao sto nije ni Srbija kao samostalna drzava postojala. Ti tzv. specijalci su pobili zarobljene seljake jer nemaju muda da se suprostave naoruzanim vojnicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije