Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručna praksa

Sedmero mladih nezaposlenih stručnjaka odlazi na dvotjedno usavršavanje u Englesku

Nezaposlenost
Marijan Susenj/PIXSELL
04.11.2013.
u 08:33

Riječ je o provedbi projekta Win - Through work initiative to job, čiji je nositelj Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vinkovci, a financira ga EU.

Skupina od sedam nezaposlenih mladih Vinkovčana sa Zavoda za zapošljavanje odlazi danas na dvotjednu stručnu praksu u Portsmouth u Velikoj Britaniji, a pridružit će im se i dvoje mladih iz Slavonskog Broda i Nove Gradiške.

Riječ je o provedbi projekta Win - Through work initiative to job, čiji je nositelj Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vinkovci, a financira ga EU. Preko tog projekta će 6 računalnih stručnjaka i 3
psihologa s istoka Hrvatske usavršiti svoje stručne vještine, jezična znanja i osobne kompetencije u raznim poduzećima u Portsmouthu koji se bave računalnom tehnologijom ili psihologijom, a te vještine će im pomoći pri pronalaženju posla ne samo u Hrvatskoj već i u drugim zemljama EU.

Svi polaznici usavršavanja imaju više ili visoko obrazovanje i osim motiviranosti imaju i razna dodatna znanja i vještine koja ih stavljaju u sam vrh osoba na tržištu rada, kažu u vinkovačkom Zavodu za zapošljavanje i dodaju kako je unazad dvije godine koliko se provodi ovaj program, veliko zanimanje za ovaj oblik stručnog usavršavanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije