Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGUŠENE VEZE
Povratak na članak

Sedam tisuća ljudi istodobno nazivalo broj za pomoć generalima

Tijekom dvosatnog koncerta operateri su zabilježili nevjerojatnu navalu na telefonski broj 060 608 009 na kojemu su se prikupljale donacije. Broj ostaje u funkcijki do kraja mjeseca.

Komentari 3

KR
krugoval1
19:51 14.06.2010.

Svi moramo pomoći slavnim hrvatskim generalima!

VL
OB
-obrisani-
19:53 14.06.2010.

sedam tisuca podrske za generale u zemlji od cetiri i pol milijuna stanovnika? To je to? Bogami sa takvim entuzijazmom cete se nacekat generala...

VL
PH
PHILIA
10:04 15.06.2010.

Svaki od tih generala ima više novaca i nekretnina nego što ću ja u životu zaradit! Nema te šanse da im pomognem ma ni sa tih par kuna jednog poziva. Teško je povjerovati da baš svaki od tih generala je je čista obraza i nevine duše u zatvoru. Svima nam je teško, a i svatko ima drugačiju sudbinu zbog koje pati, ne samo generali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.