Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANJINE PRIJETE ODLASKOM IZ KOALICIJE
Povratak na članak

SDSS ne mari za selo, nego za izbore

Uđe li na listu HNS-a za euroizbore, Pupovac bi mogao računati na preferencijalne glasove s parlamentarnih

Komentari 11

MM
Mirko_Motika
17:16 14.03.2019.

SDSS ne mari za ništa osim za pare s državne sise, a najmanje ih briga za srbe u Hrvatskoj. da ih je briga onda ne bi milijune trošili na jeftine provokatorske novine nego za stvarnu pomoć ljudima koje predstavljaju

VL
KO
komar64
22:03 14.03.2019.

....samo za kune se oni brinu

VL
AN
angeorafael123
17:49 14.03.2019.

Plaćka na prvom mjestu kao i dvije najveće truleži u Hrvstdkoj.Sve zlo za vremena.

VL
Avatar Dadinho
Dadinho
17:29 14.03.2019.

Kako je to bubano! Glasači glasaju za HDZ jer je navodno domoljuban a protjerao je 300.000 ljudi svojom politikom, glasaju za HDZ koji koalira sa bliskim Vučićevim suradnikom Pupovcem a ujedno su i Europski vezani sa Vućićem u PUĆKOJ strancinci EU-a! Dakle bratstvo i jedinstvo nikad jače, nikad čvršće, amo malo sakriveno iza čoška da narod ne vidi cijelu sliku a narod mentalno zaostao u 90-tima glasa za one koji koaliraju sa onima koji su nas 90-tih klali i pjevali bit će mesa! BOLESNO!

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
17:45 14.03.2019.

a adezeju ne smeta dok autobus sa srbima dokaze u bivšu sao krajinu obrovac i slične gradove a na šalabahteru imaju sdss za skupšinu i adezeovca za gradonačelnika ....

VL
VJ
vjernicibrkićlucićitomašević
17:23 14.03.2019.

ključni razlog je postupak carine u predmetu baka bosiljka. carinici su naime zapljenili boce s rakijom i bačve sa šljivama,flaširana rakija završila je kod šeksa,škegre i satrapa a bačve sa šljivama kod s-n-v-a pa su jadni morali tražiti kazan i ljude koji znaju peć rakiju. očekujemo promptnu reakciju dragana markovine,dejana jovića,zorana pusića,vesne teršelič,sanje juras,gordana bosanca,bojana glavaševića & co. da osude ove carinike koji su inspirirani ustaškom ideologijom brutalno diskriminirali srbe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.