Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA UHIĆENJA
Povratak na članak

SDSS: 'Nakon Trpinja možemo očekivati daljnje iseljavanje Srba'

Takvim ponašanjem može doći do daljnjeg narušavanja već i onako narušenih međunacionalnih odnosa, poručuju iz SDSS-a

Komentari 3

0
0
21:37 16.07.2014.

Svi koji su počinili zločine moraju pred sud...danas ili sutra -svejedno. Iseljavanje nije riješenje jer kad Srbija pristupi Uniji morat će poštivati zakone Unije...

VL
IV
Ivanveliki
23:05 16.07.2014.

Odkud pravo srpskim udrugama u Hr , od koje dobivaju novac svih nas poreznih obveznika, da ovako javno brane svoje ratne zlocince??? Sto je to drugo nego širenje nacionalne mržnje prema hrvatima... Pravda je spora ali dostižna, ako su krivi treba ih najstrože kazniti!

VL
PI
pijanac
08:16 24.08.2014.

Joj jadni srbi! 91 ste ubijali i vidi sad nakon toliko godina ćete odgovarati za to. Bas mi vas žao. Zašto ovi pripadnici tog SDSS-a nisu 91 branili te ljude koje su ovi četnici poubijali, nego su i oni bili za veliku srbiju, a sad kad je ideja o srbiji propala sad su veliki demokrati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.