Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće ići u vukovar

SDSS: Čelnici stranke neće sudjelovati u Koloni sjećanja

'19.04.2010., Zagreb - Markov trg, Vlada RH.  Predsjednica Vlade Jadranka Kosor sastala se sa koalicijskim partnerima. Milorad Pupovac i Vojislav Stanimirovic iz SDSS-a zastupnici srpske nacionalne ma
'Goran Stanzl/PIXSELL'
14.11.2012.
u 14:57

– Ne postoji i nije postojala politička odluka da vodstvo stranke sudjeluje u Koloni sjećanja

Poslije više raznih najava posljednjih dana o dolasku Vojislava Stanimirovića i Milorada Pupavca u vukovarsku Kolonu sjećanja 18. studenoga, SDSS je danas izdao priopćenje.

"Vođeni civilizacijskim vrijednostima i normama odajemo počast i pijetet svim žrtvama rata 1991. – 1995., a posebno žrtvama Vukovara. Odgovorno tvrdimo kako apsolutno ne postoji niti je postojala politička odluka Predsjedništva SDSS-a, kao ni Gradske organizacije SDSS-a Vukovar da vodstvo stranke sudjeluje u Koloni sjećanja, pa samim tim ni predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke. Svaka suprotna informacija od ove koju ističemo, a što se iz raznih izvora moglo čuti ovih dana, ne predstavlja ništa drugo već razne političke i medijske manipulacije", navodi se u priopćenju SDSS-a.

Ipak, kako saznajemo, sutra se održava sastanak predstavnika Zajedničkog vijeća općina (ZVO) i Srpskog nacionalnog vijeća (SNV) na kojem će vjerojatno biti razgovora i o ovoj temi. Tijekom proteklih godina SDSS ni jednom nije sudjelovao u koloni sjećanja ni u programu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Vukovara 1991. godine.

>> 'Nitko Pupovcu ne može zabraniti da posjeti Memorijalno groblje'

Komentara 9

OB
-obrisani-
15:12 14.11.2012.

Nece nam ni nedostajati... Zenama u crnom iz BG koje se zalazu za priznanje svih brljotina koje su srbi napravili 91 nece nitko reci da se ne prikljuce u kolonu sjecanja..

OB
-obrisani-
15:18 14.11.2012.

Nećete, ajoj, pa dajte Srbi pljunimo si u ruke i recite "Oprostite Hrvati za sve što smo vam napravili" i onda ćemo da razgovaramo ko ljudi...

KO
kompjuter
15:10 14.11.2012.

pa normnalno da neće u toj koloni sudjelovati,pa dovoljno je bilo stanimiroviću što je sudjelovo u koloni ulaska u vukovar sa puškom 1991 da bi mu to bila odskoćna daska za ulazak u hrvatski sabor a što se tiče pupovca,hehehe,nekadd je jezik oštriji od britve a ni sam se još nemože odlučiti tko je i što

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije