Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glavni odbor

SDP: Vlada je izgubila legitimitet, jedini izlaz prijevremeni su izbori

zoran milanović
Antonio Bronić/PIXSELL
11.12.2010.
u 15:06

- Bivši premijer i predsjednik HDZ-a djelovao je na čelu Vlade koja je sve odluke donosila zajedno kao kolektivno tijelo, stoji u priopćenju.

Vlada na čelu s premijerkom Jadrankom Kosor izgubila kredibilitet i legitimitet!  Izbori su, prema tome, jedino demokratsko rješenje, zaključak je to Glavnog odbora SDP-a donesen na 10. sjednici  u sjedištu Stranke .

Glavni odbor SDP-a smatra, naime, da aktualna Vlada na čelu s HDZ-om i premijerkom Jadrankom Kosor snosi punu političku odgovornost za ponašanje svog bivšeg predsjednika koji teško kompromitira politiku kao poštenu djelatnost i sramoti Hrvatsku.

- Bivši premijer i predsjednik HDZ-a djelovao je na čelu Vlade koja je sve odluke donosila zajedno kao kolektivno tijelo, stoji u priopćenju.

 

Ključne riječi

Komentara 1113

OB
-obrisani-
03:51 12.12.2010.

..-..-Najsigurniji parovi – uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

OB
-obrisani-
17:44 11.12.2010.

\"nathanael.opet\"da si prije napisala komentar,ne bi se ja ovako mučio.Budi brža ili brži.Sve potpisujem.I nažalost samo jedna zelena.

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
20:49 11.12.2010.

Izgleda da sam upao na partijski sastanak.Laku noć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije