Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj

SDP: Treba ispitati je li Euromarket virovitička Fimi medija!

nada cavlovic
Dragutin Šantoši
22.11.2010.
u 19:27

- Postoji vrlo jasna veza tvrtke Euromarket i HDZ-a Virovitičko-podravske županije. Tvrtka je osnovana na istoj adresi na kojoj je i sjedište HDZ-a, na dva natječaja tvrtka je dobila dva najatraktivnija lovišta, izjavio je Tomislav Žagar

Na tiskovnoj konferenciji u Virovitici čelnici Županijske i Gradske organizacije SDP-a danas su od saborskog zastupnika Josipa Đakića (HDZ) javno zatražili odgovor na pitanje je li tvrtka Euromarket  virovitička Fimi medija, a od Državnoj odvjetništva i USKOK-a SDP-ovci su zatražili da istraže medijske navode o tom slučaju.

– - Postoji vrlo jasna veza tvrtke Euromarket i HDZ-a Virovitičko-podravske županije. Tvrtka je osnovana na istoj adresi na kojoj je i sjedište HDZ-a, na dva natječaja tvrtka je dobila dva najatraktivnija lovišta, a treća činjenica je da je tvrtka Euromarket plaćala HDZ-u usluge sponzoriranja. Neka čelni ljudi HDZ-a pojasne o čemu se tu radi, izjavio je Tomislav Žagar, predsjednik ŽO SDP-a.

Saborska zastupnica SDP-a Nada Čavlović Smiljanec, predsjednica GO SDP-a u Virovitici, pak, smatra da bi Državno odvjetništvo i USKOK trebali ispitati povezanost politike i Euromarketa, odnosno koliko je novca iz gradskog proračuna isplaćeno Euromarketu za višegodišnju koncesiju za javni gradski prijevoz.

– Ovaj slučaj, na neki način, podsjeća na Fimi mediju. Je li virovitički novac išao samo stranci ili i u privatne džepove visokih dužnosnika HDZ-a, trebaju istražiti institucije, rekla je saborska zastupnica Nada Čavlović Smiljanec.

Komentara 1

DA
Damac2
07:26 23.11.2010.

Neka uskok pita Kiru on uvjek prvi propjeva ako mu se oproste grijesi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije