Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS-OVE IGRE
Povratak na članak

SDP smjenjuje Kovačevića s čela Janafa zbog vrijeđanja Linića?

Rat između koalicijskih partnera zakuhao je Dragan Kovačević koji za svoje riječi kojima se obrušio na ministra financija Slavka Linića ima potporu Vesne Pusić, jedine kandidatkinje za šeficu stranke

Komentari 8

KA
kadulja
11:12 24.02.2013.

niti jedna ,ama baš niti jedna državna tvrtka na koju su kukurikavci postavili svoje "vrhunske" kadrove ne posluje dobro ili posluje s manjom dobiti nego prije.Nijedan od tih nazovi menadžera ne radi posao za koji je koliko toliko stručan.Uzmimo primjerr koračevića iz HEP-a čovijek ne zna razliku između volta i ampera ,a o drugima da ne govorim

VL
OB
-obrisani-
12:04 24.02.2013.

Postovani! Da nije smijesno bilo bi zalosno. Svi oni pokazuju i dokazuju da im nije stalo do Hrvatske i njenog prisperiteta nego do vlastitog interesa. Da su jos sposobni, covjek bi im gledao kroz prste. Ali ova podobnost uz nesposiobnostnost vise nije podnosljiva. Zamislite si da se je tako u kriticnim trenucima za Hrvatsku, tako neodgovorno ponasao Prvi Predsjednik Dr. Franjo Tudjmana. da li bi mi danas imali Hrvatsku??? Moj stav je NE. I zato krajnje je vrijeme da se rjesimo" podobno nesposobnih" i dovedemo sposobne,inace buducnost nam ne ce biti podnosljiva. U demokraciji se kriticki stavovi ne utisavaju i ne stavljaju na leda , kao sto je kod nas nazalost praksa. Lijep pozdrav!

VL
OB
-obrisani-
12:34 24.02.2013.

Postovani! 24.02.2013. u 12:24h velikazmija je napisao/la: * Ja sam za demokraciju i slobodu govora uz odgovornost. A to znaci da nisam za ovo sto nam pokusavaju kao demokraciju prodati. Sloboda govora i misljenja nam otvara vidike. Samo akceptiranje jednogdnog moisljenja, nas vraca u proslo svrseno vrijeme, za koje sam mislio da je iza nas. Lijep pozdrav! Da bi medalju opisali moramo imati pogled/informacije o donjoj, gornjoj strani i prifilu. Tako je i sa stavovima/istinama/cinjenicama. Mi se sa nekima ne moramo slagati, ali u iznosenju razlicitih stavova/istina/cinjenica ce mo sigurno doci prije do stava/istine/ cinjenice, nego ako gledamo/slusamo samo jedan stav/istinu/cinjenicu.. LIjep pozdrav!

VL
ER
eragram
12:43 24.02.2013.

Da je institut ograničenja dopuštenog minusa kakav zagovara Linić bio u funkciji prije cca 1-2 godine ne bi se dogodilo da su banke vršile ovrhe tekućih računa građana sve do dopuštenog minusa od cca 3 plaće. Ignorirale su da se ovrha može vršiti do 1/3 dohotka. Linić je tu potpuno u pravu. Građane treba zaštiti netko a tko je pozvaniji od ministra financija.

VL
TO
tomokaro
12:49 24.02.2013.

Dakle ovaj Kovačević meni lići na babu iz Bosne , kad ga samo slušam u Skupštini grada uvijek o proračunu li la i sa frazama o Kojiću. Osim toga taj čovjek ne poznaje elementarne stvari državne uprave a i oblike demokracije. Čujem ga kako trabunja o lokalnoj samoupravi i jedinicama lokalne samouprave a sam nezna što je što a demokracija mu je delegatski sustav tj. sve proizlazi iz vrha naročito njegove stranke. Pa da je sposoban već bi bio imenovan na neku zahtjevnu funkciju no ekonomisti su kod nas daleko ispod nivoa ekonomije koju primjenjuju Romi i proživljavaju stoljećima bez privilegija,velike nauke,bespotrebnog političarenja, a najmanje čitanja ekonomske literature jer da išta vrijedi mi nebi bili tu gdje jesmo.

VL
JU
julika22
13:00 24.02.2013.

o kakvoj to literaturi Kovačević govori? u Linićevo vrijeme nije postojalo slobodno tržište, vrijednosni papiri tipa dionice, obveznice, dozvoljeni minus je bilo nešto nezamislivo, također nije bilo pohvalno prikazivati dobitak ili gubitak u poduzeću imali smo takozvanu pozitivnu nulu mada meni nikada nije bilo jasno što je to, pa nula je neutralan broj jedini koji nije negativan ili pozitivan. Kovačeviću slijedi isključenje, kršenje partijske discipline malo će ga ohladiti tj. urazumiti.

VL
MI
mirluk
13:04 24.02.2013.

Netko ce zabu morat progutat ali kukuriku je lazno obecanje 21 a u stvari je projekt koji treba nastavit tamo gdje je Sanader stao i nece posustati sve dok gradjani ne izadju na ulice kao u Sloveniji ili Grckoj.

VL
Avatar Beowolf
Beowolf
16:59 25.02.2013.

Ovo bu se tak razletilo, da bu se sve prašilo. Što prije, to bolje za građane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.