Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA REAKCIJA
Povratak na članak

SDP se oglasio oko propusta u splitskom Domu: HDZ-ovo zataškavanje slučaja je opasno

"Braneći ravnatelja Doma Ivana Škaričića, HDZ-ova vertikala napada sustavni pristup borbi protiv epidemije", stoji u priopćenju koje potpisuje dr. sc. Tonći Stipić, član Gradskog odbora i predsjednik Savjeta za zdravstvo SDP-a Split.

Komentari 3

DU
Deleted user
14:55 11.05.2020.

Dom u Splitu i u Koprivnici gdje jedino umiru starci djelo je HDZ-a, kao što sada i vidimo. Ako se zaraza počela širiti iz bolnice i domova a oni su pod ingerencijom države a država je pod HDZ-om koji je instalirao svoje podobnike neka i sada odgovara za smrt 25 ljudi. Nadalje zašto je HDZ zaposlio 68 djelatnika a samo jednu liječnicu na pola radnog vremena?????????????????????????????????????????????????????? Odgovor koju ću vjerojatno ćuti je nova sistematizacija radnih mjesta..................

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.