Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
referendum
Povratak na članak

SDP poziva građane da glasuju za EU jer je ona socijalni partner

Članstvo u EU je prilika da zajedno s članicama Unije odlučujemo o svojoj sudbini. Vinkovci imaju geostrateški položaj među najboljima u Europi u prometnom smislu, na sjecištu istoka i zapada, ali i dviju civilizacija - rekao je Paljokaj.

Komentari 3

MI
mica1111
14:58 21.01.2012.

...ne i ne...ma sram vas može biti...

VL
VI
vinotok
15:10 21.01.2012.

Četiri su razloga zašto je Hrvatskoj mjesto u EU - socijalni, gospodarski, financijski i sigurnosni - rekao je danas u Vinkovcima saborski zastupnik SDP-a ================ Razloga je više , ali dovoljan je jedan : Sve države su u EU doživjelele prosperitet ( napredak ) .

VL
IS
iskrica
21:49 21.01.2012.

\"Prosperitet\" u Grčkoj, Rumunjskoj, Mađarskoj, Portugalu, Španjolskoj, Italiji,, Irskoj motivira za zaokruživanje PROTIV ulaska u tako \"prosperitetnu\" zajednicu u kojoj iz očaja savjetuju ljudima: \"Emigrirajte u Brazil ili Angolu\", ili kidaju i pale europske zastave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.