Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepromišljeno

SDP-ovka na udaru kritika, pozirala uz prstace: 'To je krivolov, sram vas bilo'

Aida Batarelo
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
25.06.2019.
u 20:11

- Kako pobjeći od vrućine? Ovako! - napisala je uz objavu. Aida Batarelo tvrdi da je bila u zemlji koja ima drugu regulativu

SDP-ova splitska gradska vijećnica Aida Batarelo našla se na udaru kritika nakon što je na Facebooku objavila fotografije na kojima pozira uz prstace.

- Kako pobjeći od vrućine? Ovako! - napisala je uz objavu.

Mnogi su je osudili jer je vađenje iz mora i prodaja prstaca zabranjeno u Hrvatskoj od 1996. godine. No Aida Batarelo tvrdi da je bila u zemlji koja ima drugu regulativu.

- Zakon se odnosi na RH, a budući sam bila u inozemstvu, u zemlji koja ima drugu regulativu, sve je ok - napisala je Aida Batarelo.

Njezino objašnjenje nije umirilo kritičare na Facebooku.

- Naravno pomaže se bosanska ekonomija i hrvatski krivolov, drugačije se ni ne zna - napisao je jedan korisnik.

- Sram nek vas bude! Sramotite sebe, stranku, I političare općenito još više zgadite ljudima ako je to uopće više moguće! što mislite gdje su uhvaćeni ti prstaci? U Bosni?? To je krivolov i devastacija hrvatske obale, nemam riječi  - također je jedan od negativnih komentara.

Jedna je pak korisnica upozorila Aidu Batarelo da pazi na komarce i poručila joj: "Uživajte lipa Aida".

 

Ključne riječi

Komentara 10

US
USA
20:55 25.06.2019.

Sto reci kad ova dva prethodna komentatora daju podrsku zeni koja krsi zakon. Prstace je maravno jela u Neumu koji je dio BIH ali je u stvarnosti dio Dalmacije i stanovnci Neuma nisu niti Bosanci niti Hercegovci vec Dalmatinci jer Neum geografski spada u Dalmaciju. To sto neobazrivi majmuni kad prolaze kroz Neum narucuju “morske cevape” i hvale se sa tim je tezi oblik neosjetljivosti ne samo prema zakonu (jer je i u RH i BIH zabranjeno prodavati prstace) vec prema samoj prirodi. Prstaci naime rastu u morskim stijenama i da bi se izvadili potrebno je unistiti cijelu stijenu odnosno obalu koja se nepovratno unistava. Naravno ne unistava se obala u Neumu vec na okolnim otocima i priobalju. Ali krkanima to nije bitno jer krkan ke krkan.

DU
Deleted user
20:53 25.06.2019.

TJa, kaj se more. Tipična vijest o ničemu.

PR
prajdali100
23:34 25.06.2019.

Drugarica Aida se malo opustila.Hoće to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije