Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

SDP- ovci pokušali kestenjem pridobiti glasače za svoju politiku

kesteni
Maja Santosi
21.10.2012.
u 08:09

Kestenijada je bila povod da se javnosti predstavi SDP-ov kandidat za gradonačelnika Virovitice Damir Barić

Na središnjem Virovitičkom trgu jučer je podijeljeno oko 200-njak kilograma pečenog kestenja.
Kestenijada je bila povod da se javnosti predstavi SDP-ov kandidat za gradonačelnika Virovitice Damir Barić.

-  U SDP-u sam prepoznao želju za promjenom te ukoliko budem pobjedio na izborima, Viroviticu ću znatno unaprijediti, obećao je Barić nazočnima.

S govorima ohrabrenja, nastavila je i predsjednica Virovitičke Gradske organizacije SDP-a Nada Čavlović Semiljanec, koja je pojasnila da se stranka odlučila za  Damira Barića jer je uvjerena da on neće podržavati nerealno.

SDP-ovci obećaju da je planski program za unaprjeđenje grada Virovitice spreman te da uz čovjeka kojeg su izabrali, isto kane i provesti u djelo.

Komentara 4

OG
Oger
11:21 21.10.2012.

SDP- ovci pokušali kestenjem pridobiti glasače za svoju politiku U citavom se svijetu odrzavaju takve priredbe pred izbore. Svaka stranka dijeli svoje (jeftina penkala na pr. s utisnutim imenom stranke itd., ima svacega. I rostiljanja) Novine spomenu to na rububu ili uopce ne, jer to nije predmet rasprave. I nikada se ne ce naci u novinama naslov na balkanski nacin - kao ovaj gore.

ST
stefj
11:35 21.10.2012.

Tja, dobro da nisu zapjevali od Vardara pa do Triglava...

TO
Toni12345
11:53 21.10.2012.

Koji amateri, ovi SDPovci. HDZ je pred izbore dijelio državne stanove, samo da dobije poneki glas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije