Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEČAJ
Povratak na članak

SDP-ovac se pita: Zašto Vlada šuti na sadašnju situaciju gašenja Aluminija Mostar?

Zastupnik Vidović podsjetio je kako je došlo do toga da mostarski Aluminij dijelom pripadne i hrvatskoj državi i to kada su dionice bile vrijednije od nominalne vrijednosti

Komentari 3

DU
Deleted user
09:29 12.07.2019.

Kakve veze ima hrvatska vlada sa privatnom tvornicom u drugoj zemlji???

VL
PO
portugisac
09:15 12.07.2019.

Sanader je spašavao i sređivao jeftiniju struju pa vidimo kako je završio.

VL
IB
iva.begovic
07:47 12.07.2019.

Nije nagradno pitanje zašto većinski vlasnik šuti nego zašto je vlasništvom loše upravljao? Ako imamo Ministarstvo državne imovine onda bi ministra Marića i ministra gospodarstva Horvata trbalo pitati kako je i zašto propao Aluminij Mostar. No, Marić se bavi nekretninama (to mu je hobi i tu je razvio zavidne vještine), a Međimurac Horvat bavi se uvjeravanjem samoga sebe da nije u kleptokratskoj stranci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.