Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politika

SDP: Ova Vlada vodi zemlju u sve veće probleme

'habek_nnn_var_280910'
''
08.02.2011.
u 13:47

Nije sramota biti pastir, ali je sramota biti premijer i ponašati se prema svojim građanima kao prema ovcama, rekla je saborska zastupnica Nadica Jelaš

Nije sramota biti pastir, ali je sramota biti premijer i ponašati se prema svojim građanima kao prema ovcama, rekla je u utorak na konferenciji za novinare SDP-ova saborska zastupnica Nadica Jelaš. Istaknula je i kako je u posljednje dvije godine BDP pao sedam posto, smanjene su plaće i mirovine, predviđa se rast inflacije, a po nezaposlenosti smo drugi u svijetu.

– Istina je da je štednja građana porasla, no štede oni koji svojim radnicima ne daju plaću, ne plaćaju poreze ni doprinose, ali državnim dužnosnicima daruju BMW-e – kazala je N. Jelaš. Saborski zastupnik Mario Habek rekao je, pak, kako ova Vlada više nema smisla i Hrvatsku vodi u sve veće probleme.

– Premijerka kaže da je socijalno osjetljiva, a ne zna kolika je cijena goriva, o kojem ovisi standard života svakog građanina. Eto koliko je osjetljiva na probleme građana – rekao je Habek.

Ključne riječi

Komentara 1

TE
tester
15:37 08.02.2011.

nemojte tako na premijerku,ona se jako trudi,eto,čak je i od svojih usta počela odvajati. više neće piti vodu s okusom tratinčica i alpske visibabe,nego običnu vodu i tako nas sama sebi otkidajući od usta,spasiti i od hrvatske napraviti eldorado. naravno, podrazumijeva se da će i spajalice donositi od kuće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije