Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčeni
Povratak na članak

Osječki SDP-ovci pisali Grbinu: 'Zar će naš kandidat biti glavni Glavašev veličatelj?'

- Svašta smo prolazili zbog naše pripadnosti SDP-u i baš zato ne možemo i ne želimo vjerovati kako ćete pristati da kandidat SDP-a bude čovjek koji je još uvijek na optuženičkoj klupi zbog korupcije i koji je bio glavni zaštitnik i veličatelj lika i djela Branimira Glavaša, navode u pismu.

Komentari 22

LU
Ludwik
21:55 14.12.2020.

Pa Šišljagićeve "proustaške" izjave su mačji kašalj naspram onoga što je Mesić pjevao, izjavljivao o Jasenovcu, pričao viceve o Srbima i Židovima... Nakon svega, SDP ga je dvaput zdušno podržao za predsjednika i štuju ga i danas... Zašto im sad politika podržavanja političkog šljama smeta na lokalnoj razini?!

VL
KO
Komarac001
00:14 15.12.2020.

Za SDP u Osijeku uglavnom glasaju pripadnici manjina i to nacionalne manjine koja 91. izvršila agresiju na Hrvatsku i pripadnici seksualnih manjina, općenito kompletna ljevica u Osijeku nema više od 25% i nije nikada ni imala a neće nikada ni imati. Participirati u gradskoj vlasti mogu jedino tako da podrže nekog jakog nezavisnog ali desnog kandidata, kao što je i sada trenutno slučaj sa gosp. Vrkićem i umjesto da su presretni da im se opet pojavila neka nada da imaju dogradonačelnika i nekoliko pročelnika, za što bez nekoga sa strane kao što je Šišljagić nemaju nikakve šanse oni se još bune.

VL
RU
Rubikon
23:08 14.12.2020.

Za Šišljagica bi bila sramota da prihvati ponudu sdp-a to su nasljednici onih koji su iz Osijeka proterali osiječane ugl. Nijemce

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
21:59 14.12.2020.

Ne....poslal bu vam pedja srbin frljica

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
06:18 15.12.2020.

meni je bio simparičan političar, ali zar nije imao nešto, pisalo se, ne znam

VL
DU
Deleted user
23:23 14.12.2020.

Osijek je prvo razaran od srpskih granata, a onda je privatizacija novih partija uništila gotovo svu industriju u Osijeku. Demografski je Osijek devaatiran a to je direktna posljedica gašenja 20000 radnih mjesta u osječkoj industriji i poljoprivredi kao i koperantskim ppgonima koji su gravitirali Osijeku. Komunisti su oteli od privatnih industrijalaca, a ova novokomponirana banda otela je od naroda. Javili se novi tajkuni u poljoprivredi i ostatku industrije, pojavili se stranci kao novi gazde i Osijek opet živi, možda ne bas kao nekad al zivi. Osijeku treba nova generacija ljudi, koja nije iskompleksirana komunizom, partijaštvom, hdzom ili sdpom, glavašem i osobnim frustracijama. Osijek ima priliku da postane ponovno jaki europski grad u Slavoniji samo ga mora voditi netko tko će ga ekonomski i društveno razvijati, a ne vijati duhove proslosti.

VL
JA
jadnatikoza
22:08 14.12.2020.

Osijek je dobio šta je i zaslužio. AKo već 30 godina glasate za HDZ, SDP i Glavaša i onda se čudite što su vas uništili, meni vas nije žao. Propadnite do kraja ak ste tak pametni i nek vam djeca isele

VL
JA
jadnatikoza
22:04 14.12.2020.

Zar se u Osijeku ne može organizirat podružnica Možemo pa da izbacite ove beskorisne uhljebe iz fotelja??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.