Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESI U SDP-U
Povratak na članak

Revanšizam i podjele u SDP-u, a stranka nikad nije bila slabija

Nezadovoljstvo stanjem u SDP-u traje dulje vrijeme i Davor Bernardić ga je zapravo samo naslijedio. No od najavljenih dubinskih promjena koje SDP-u trebaju i dalje nema ništa

Komentari 18

Avatar juricamesko
juricamesko
13:51 29.06.2017.

partija kojoj je jedini program zastita lika i dijela Josipa Broza Tita i njegove komunisticke diktature ne zasluzuje nista bolje.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
13:50 29.06.2017.

treba javno pozdraviti ovakvo stanje u Sdp.sto prije sami sebe medusobno uniste lakse ce se disati a otvorit ce se i prostor za istinsku socijaldemokratsku stranku u hrvatskoj.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
13:51 29.06.2017.

To Bero, pokaži ti njima. Pa neka vide što znači imati drugačije mišljenje. Gdje to ima. Tako im i treba kad su neposlušni, kada misle svojom glavom. Tko je to vidio biti protiv vožda?

VL
SO
SoloHan
14:02 29.06.2017.

Treba organizirat slet za druga Beru a sve esdepeovčice trebaju bit u kostimićima u obliku glavice zelja i pljeskat svojim malim ručicama

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
13:53 29.06.2017.

nikad goreg suda nije bilo od onoga partijskog pogotovu za drugove koji su skrenuli sa partijske linije.tu su kazne nesmiljene.

VL
MA
martom
14:05 29.06.2017.

Ja bih im dao prijedlog da i dalje nastave s trenutnom politikom " mi ili oni", " milosti ne trazim, milosti ne dajem" i drugim prijetnjama istrebljenja prema svojim političkim neistomišljenicima, što ih čini terorističkom organizacijom, a ne pol. strankom! Samo tako nastavite do potpunog samoistrebljenja!!!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:49 29.06.2017.

Sviđa mi se kaj je konačno neko točno rekel - onih 22% starijih koji gajiju neke emocije prema bivšoj državi. Njihovim prirodnim odljevom lagano nestaje i eSDePej te dolazi na razinu HNS-a....pravi problem je kaj još uvijek ne vidim neku ozbiljnu stranku koja more bit "treća opcija" u HR !?

VL
DU
Deleted user
14:03 29.06.2017.

Kakva glupost, stranak nikad nije bila slabija. Hrvati imaju jako kratko pamćenje pa zaboravljaju: 1992 dok je sjecanje bilo svjeze na zločine SDP-a, na izborima su dobili tek nesto vise od 5%. HDZ se vratio pa pomalo nagrizaju SDPove medijskee sluge, pa im pada i popularnost među građanima, jer mediji vise ne lažu toliko u njihovo ime. Uglavnom, jedina nada SDPu je da se odreknu komunističke, projugoslavenske ideologije. i da se okrenu pravoj i iskrenoj borbi za socijaldemokraciju. Vrijeme je da prihvatite činjenicu da živite i djelujete u katoličkoj zemlji i da to počnete poštovati. Prijetnje smrću vjerskom vođi, pogotovo vjerske zajednice koja je većinska u Hrvatskoj ne možete braniti, jer ćete naravski gubiti potporu normlanih ljudi. Braniti Tita kao nekog spasitelja Hrvata je jednako idiotizmu. Rjesite se Stazića i još par takvih opskurnih likova i počet ćete vračati glasaće. HNS-a ste se rjesili, to vam je bio najtezi uteg i sda je vrijeme da okrente novi list i priblizite se svom narodu, HRVATIMA i svojoj zemlji HRVATSKOJ i svim njezinim građanima bez obzira na nacionalnsot i vjerksu pripadnost, pa makar to bili i katolici!

VL
Avatar xenon
xenon
14:00 29.06.2017.

Bog poživio Beru, i sponzora mu Komadinu!

VL
DU
Deleted user
14:45 29.06.2017.

Dok im uzor bude mega zločinac Tito ništa od njih.

VL
PU
Pukovnik
14:55 29.06.2017.

Stranka nikad nije bila jaca! Hrvat i rimokatolik na kormilu. Izbacuju se jugoslovenske nacionalne manjine kao npr. Op(anak)acic i Miralem beg Mrsic. HNS se raspao. Trg marsala Tita nestao. Jos ima posla: Grbin, Stazic, Lalovac itd. Pa na kraju jos postanu socijaldemokrati.

VL
CA
calcaneus
18:00 29.06.2017.

Ovaj Bernardic je zalutao u politiku on moze biti mozda dobar clan ali voda nikako s njim ce stranka jos nize pasti i.onda ce ga smjeniti umjesto da to odmah ucine jednostavno covjek koji nema ni stav ni autoritetni muda

VL
TR
thes.renata
15:02 02.07.2017.

Uvijek sam bila za sdp, ali moj glas vise nece dobiti samo zbog njega. Nimalo mi se ne svidaju njegovi stavovi, a jos manje u sta se ta stranka pretvorila zadnjih mjeseci. Nisu ni sjena onog sto su bili kad ih je Zoki vodio

VL
DU
Duslikr
15:39 29.06.2017.

Nije lijepo veseliti se tudoj nesreci, ali tesko je ne uzivati kad se drugovi saketaju na titaniku:)

VL
MA
marsovka
15:08 29.06.2017.

Milanka i Mrsić Saucha vas čeka u klub, to ce mo ubrzo vidjeti, Milanka se već najavila.Milanović tako bio sposoban, a Sauchu držao kao prvog do sebe i nije znao sa kime ima posla.

VL
DU
Deleted user
16:20 29.06.2017.

U vrhu SDPa nema nitko tko je vidio proizvodnu traku i tvornicu iznutra. Ti vec odavno nemaju vezu sa radnistvom. U HDU imaju jednog demokrscanina (Stier) dok su ostali u vrhu korumpirani komunisti koji su promjenili knjizicu pocetkom 90tih. Niti ti komunisti iz HDZa nisu vidjeli proizvodnu liniju u tvornici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.