Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasan stav
Povratak na članak

SDP neće podržati zakon za pomoć Agrokoru

Hajdaš Dončić kaže kako ne želi da ovo postane priča o spašavanju vojnika Ryana, a Maras dodaje kako im Plenković ne sliči na Toma Hanksa.

Komentari 12

OL
olrajt
14:27 30.03.2017.

Fučka se drugovima za zaposlene!Oni su uvijek u predizbornoj kampanji ...od izbora do izbora :laži,podmeći,ogovaraj, kleveći- samo da se dokopamo vlasti.Jednom komunist uvijek komunist!

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
15:42 30.03.2017.

Izgleda da je Todor premalo dal pajdaš-lončićima & co.

VL
DU
Deleted user
14:46 30.03.2017.

bitno je da naši drugovi koji su imali priliku nešto napraviti/a nisu znali ili htjeli/ sada opet pametuju.... kad skupim sve ove vrle komentatore ne bih nabrojao 30 dana staža u realnom sektoru...i oni plaću dobivaju.....

VL
ST
Stipan
12:49 30.03.2017.

Ne radi se samo o Agrokoru već o rednim mjestima . SDP kao , navodno socijalna stranka , koja bi trebala zastupati radničku klasu treba imati to na umu.

VL
RP
rpzagreb
17:25 30.03.2017.

Zašto bi se taj zakon odnosio samo na Todorića a ne i na jednog privatnog poduzetnika koji radom u svojoj firmi uzdržava 5-ero članu obitelj? Treba znati da kod nas ima cca 800.000 ljudi čija životna egistencija ovisi o radu mali ili srednjih privatnih tvrtki u kojima rade.Po kojem bi to kriteriju Todorić trebao biti zaštićen a svi ostali ne ???

VL
SI
siskic
16:18 30.03.2017.

hvala bogu...bar jedna odluka sdp-a ispravna.

VL
DU
Deleted user
17:54 30.03.2017.

Jedino partija ima ljude koji ne mogu biti u skobu interesa. Svi zajedno imaju 0 dana staža u realnom sektoru. Onaj koji nosi ženino prezime riješio bi problem tako da: stranoj firmi dade Agrokor, oni bi podigli cijene 2 puta,a, a ako nebi imali promet to bi platila država.

VL
BE
Berbor
23:15 30.03.2017.

Plenkovic je najveci krivac za stanje oko Agrokora jer se umjesao u sukob izmedju Ukrajine i Rusije. To mu Rusi nisu oprostili kao sto je rekao ruski Ambasador u Zagrebu koji je javno potvrdio da ruske banke nece vise pomagati Agrokor. Sada Agrokor zele srusiti i preuzeti rusko- srpski ratni profiteri a nase Jude su se odrekle Agrokora/Todorica brzinom svjetlosti. Sve vlade u EU su pomogle i stale uz najvece strateske PRIVATNE grupacije u svojim zemljama. Irska je dala 100 milijardi eura garancija za privatne banke koje su bile nositelj poslovanja u zemlji, slicno kao i Grcka ,Spanija , Italija itd , Nitko se nije odrekao u EU strateskih grupacija kao Hrvatski politicari, vlada i mediji koji sa svojim neznanjem salju Hrvatsku u katastrofu. Ako preuzmu Agrokor zar mislite da ce Rusi kupovati hrvatske proizvode ili srpska Delta. Plenkovic i Hrvatska vlada i sabor su morali i moraju dati 100% garanciju za Agrokor ruskim bankama i drugim vjerovnicima od kojih zavisi 100 tisuca uposlenih . Ogavni i jadni komentari o najvecem hrvatskom poduzetniku samo pokazuju svu bijedu hrvatskog drustva . Umjesto da svi u Hrvatskoj stanemu iza Todorica i Agrokora svi mu zabijaju noz u ledja i odricu ga se kao sto se Petar odrekao Isusa. Ali nadam se da ce se vlada preispitati i da ce shvatiti da ono sto sada rade mogu popraviti i podrzati. Agrokor ako vec ne bude kasno. Hrvatski narod mora stati uz Agrokor i Todorica za nase bolje sutra.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.