Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorili

SDP na Twitteru nakon Karamarkove izjave: 'Dobrodošli u pakao'

SDP
Foto: Twitter
1/5
19.05.2016.
u 13:27

Nakon izjave Tomislava Karamarka SDP je reagirao na svom Twitter profilu

Nakon što je prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko danas uoči sjednice Predsjedništva stranke rekao kako je oporba najavila pakao na SDP-ovom Twiteru objavljena je fotografija iz sjedišta stranke s porukom na engleskom: Welcome to Hell (dobrodošli u pakao).

Podsjetimo, odgovarajući na pitanje o podjeli HDZ-a Karamarko je rekao da podijeljena stranka ne pobjeđuje. -  Pobjeđivali smo stranke koje su imale prekrasne rejtinge i Milanovića i njegovu bulumentu, koja je upropastila državu. Gdje su sada? Gledajte čime se bave. Obećali su pakao. Četiri godine smo imali pakao s njima i jedino što mogu raditi jest proizvoditi ovaj pakao, koji proizvode, a vjernici će reći – i završit će u paklu - rekao je Karamarko.

Milanović je, podsjetimo, u prosincu prošle godine u intervjuu za RTL Danas rekao da će HDZ pokušati eutanazirati Hrvatsku i 'od svih nas napraviti mlohavce'.  - Neće uspjeti. We'll give them hell. Neće to tako ići. Te pokušaje da svi sada šutimo i da se držimo za rukice i držimo besramne govore u kojima se pravimo da se u ove četiri godine nije događalo ništa, da nije bilo zastrašivanja, huškanja, to tako neće proći - bio je rekao Milanović.

>> Oporba je obećala pakao, a vjernici će reći – završit će u paklu

>> 'Ej, mi smo se suprotstavili bankama. Očekujete to od ove vlade? Nema šanse'

Komentara 18

Avatar Idler 3
Idler 3
14:01 19.05.2016.

Kladil se bi kak im je Mare Ingležica ovaj put koristila rječnik >;-))

KO
Korisniche
14:25 19.05.2016.

jel slogan osmislila ona yu pametnica Danica Juričić Spasojević???

DU
Deleted user
15:28 19.05.2016.

Sramotna debilna partija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije