Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolaps i snijeg

SDP: Kerume, spasi grad Split i njegove stanovnike – daj ostavku

\'05.02.2012., Split- 30 vojnika cisti prilaz bolnici Firule. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/3
06.02.2012.
u 12:55

– Cinizam i bezosjećajnost prema problemima prouzročenih snijegom i hladnoćom, koje je gradonačelnik iskazao u svojim posljednjim izjavama, nadilaze jedino njegova potpuna nesposobnost – poručio je Ivo Baldasar

Iako su snijeg i hladnoća u Splitu i Dalmaciji proteklih dana zaista nezapamćeni te je razumljivo da su stvorili velike probleme u svakodnevnom životu, gradski SDP reagirao je na izjave i ponašanje gradonačelnika Keruma.

– Nažalost, rezultat gotovo trogodišnje vladavine Željka Keruma i njegove „familije“ potpuna je nepripremljenost  i katastrofalno loša organiziranost komunalnih službi grada Splita za ovakve vremenske neprilike. Rezultat je toga, čemu ovih dana svjedočimo svi, blokiran grad i prepuna bolnica ozlijeđenih i polomljenih sugrađana – kaže Ivo Baldasar, potpredsjednik splitskog SDP-a.

– Cinizam i bezosjećajnost prema problemima prouzročenih snijegom i hladnoćom, koje je gradonačelnik iskazao u svojim posljednjim izjavama, nadilaze jedino njegova potpuna nesposobnost shvaćanja uloge i obveze gradonačelnika – zaključio je Baldasar i poručio:

– Kerume, ponovno dokazuješ da nisi sposoban biti gradonačelnik pa ti poručujemo: spasi grad Split i njegove stanovnike – daj ostavku!

Komentara 32

LI
liliana1007
13:10 06.02.2012.

ako zovete milanovića u pomoć, snijeg vam neće biti očišćen do proljeća

N7
No.77
14:26 06.02.2012.

Bilo bi bolje da su poručili u središnjicu na Iblerovom da Vlada podnese ostavku i spasi ovaj napačen narod. Jer do sada su apsoutno nesposobni!

OB
-obrisani-
15:27 06.02.2012.

Sada bi Linić, Čačić i Grgić mogli bar dvadesetak radnika zaposliti, program 21, ha, ha, ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije