Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP-ova PROSLAVA

Milanović o pravilima Bundeslige, Grbin dočekan velikim pljeskom

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/3
01.02.2014.
u 20:23

- Nije korektno govoriti da su samo pošteni građani u SDP-u. Njih ima u svim strankama i riječ je o ljudima koji pošteno zarađuju za svakodnevni život, rekao je premijer

Predsjednik Vlade Zoran Milanović nazočio je svečanom obilježavanju 23. obljetnice SDP-a u Varaždinskoj županiji. Tom prigodom je stranačkom članstvu naznačio koje su osnovne razlike između SDP-a i opozicijskih stranaka predvođenih HDZ-om.

- Nije korektno govoriti da su samo pošteni građani u SDP-u. Njih ima u svim strankama i riječ je o ljudima koji pošteno zarađuju za svakodnevni život. Međutim, ono po čemu se SDP-e razlikuje od opozicijskih stranaka je u njegovom vodstvu. Mi smo svjesni težine problema, od gospodarskih i društvenih do političkih. Ne želimo ih skrivati za razliku od onih koji danas kažu da nisu ništa znali i vidjeli kad se pljačkala i pustošila Hrvatska.

- Igramo istu ligu, ali ne po istim pravilima. SDP igra po pravilima Bundeslige, a oni treće balkanske. Sudac je narod i on će na izborima presuditi tko je igrao pošteno i uspješno, a tko se bavio podvalama i nečasnim radnjama - rekao je Milanović, te dodao da je njegov tim drukčiji i da su odlučni pokrenuti promjene.

No, najveći pljesak na proslavi nije dobio šef stranke, nego Peđa Grbin, koji je posljednjih dana bio u fokusu javnosti zbog tulumarenja i pjevanja Thompsonove pjesme. No, to izgleda nije zasmetalo njegove kolege u Varaždinu, koji su ga dočekali velikim pljeskom.

>> Milanović na kocku stavio i ekonomski paket za EU!

>> Karmarko: Tražimo smjenu gospodarskog dijela Vlade, ali sad je zapravo kasno za rekonstrukciju!

Komentara 93

ML
Mlad75
20:40 01.02.2014.

Nećete u Čavoglave dok smo živi miiiiiii........nedaj se Peđa, ne daj se Peđa....Peđa majstore hahaha

Avatar WindFucker
WindFucker
20:45 01.02.2014.

SDP igra Bundesligu... Crveni karton za SDP!

CV
crna vrana
21:27 01.02.2014.

Pustite ga nega govori, sam će se dotući ! Predsjednik rigidne neoboljševičke Partije koja cijelu državu Hrvatsku i njen hrvatski narod od samog ulaska u EU drži taocem svojih ideoloških zabluda i zločinačke udbaške prošlosti pokušajima suspenzije EU uhidbenog nalogaga da bi zaštitila udbaško-kompartijske ubojice ,organizatore i nalogodavce likvidacija hrvatske emigracije po Europi sebe naziva Bundesligom , a sve druge balkancima. Ako je i od ovog ulickanog manipulatora bez pokrića, previše je !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije