Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jasna poruka hss-a

SDP i njihovi partneri za selo nemaju program

HSS grob stjepan radić
Foto: Grgur Žučko/pixsell
09.08.2015.
u 06:30

Posebnu je “packu” od HSS-ovaca dobio Gordan Maras kojem su poručili da se vijenac na grob Stjepana Radića polaže svake godine, a ne samo uoči izbora

        Izaslanstvo Hrvatske seljačke stranke (HSS) položilo je jučer vijenac na grob Stjepana Radića povodom 87. godišnjice njegove smrti. Dan prije učinio je to SDP-ov ministar Gordan Maras zajedno sa predstavnicima dviju manjih seljačkih stranaka koje bi volio privući u Kukuriku koaliciju.

Za predsjednika HSS-a Branka Hrga to je najbolji dokaz da vladajući nemaj program za selo i poljoprivredu. Posebnu je “packu” od HSS-ovaca dobio Gordan Maras kojem su poručili da se vijenac na grob Stjepana Radića, jednog od prvaka hrvatske domoljubne politike, polaže svake godine, a ne samo uoči izbora.

>> SDP daje još jednu šansu IDS-u, a u savez zovu i seljake

 

Komentara 33

LU
ludvig989
13:48 09.08.2015.

Nitko ne zeli s SDP-om koji je svakako u raspadu...

KR
krumember
10:18 09.08.2015.

Kad nisu nikad bili na selu ni oznojili se za kunu.

KA
kafka
10:00 09.08.2015.

Političari imaju samo jedan program - kako sebe i svoje se uhljebiti i crpsti našu Hrvatsku. . . . . . Ostalo je farsa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije