Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova koalicija

SDP i HSU zajedno na lokalnim izborima u Vinkovcima

Damir Rimac
Goran Ferbežar/PIXSELL
28.01.2013.
u 12:51

Naša zajednička vizija jest da Vinkovci budu moderan, urban i napredan grad, grad po mjeri svih stanovnika, a ne po mjeri privilegirane manjine, kao što je to sada slučaj, kaže Damir Rimac

Damir Rimac, predsjednik Gradske organizacije SDP Vinkovci i kandidat za gradonačelnika Damir Rimac i Marinko Lukenda, predsjednik vinkovačkog ogranka Hrvatske stranke umirovljenika, kandidat za dogradonačelnika, potpisali su danas u sjedištu SDP-a u Vinkovcima koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u svibnju.

– Današnje potpisivanje koalicije važan je korak novoga smjera za grad Vinkovce. Naša zajednička vizija jest da Vinkovci budu moderan, urban i napredan grad, grad po mjeri svih stanovnika, a ne po mjeri privilegirane manjine, kao što je to sada slučaj ~ rekao je Rimac dodajući kako su oba koalicijska partnera spremna na razgovore i eventualnu koalicijsku suradnju s drugim strankama.

– Najvažniji je projekt osnivanje gradskog ureda za brigu o osobama treće životne dobi, u sklopu kojega će djelovati klub koji bi uz druženje umirovljenicima nudio i besplatno zdravstveno, pravno i psihološko savjetovanje, pomoć i njegu u kući, odlazak po namirnice, odlazak liječniku i drugo – rekao je Lukenda govoreći o predizbornom programu u kojemu je naglasak na poboljšanju uvjeta života stanovnika treće životne dobi.

Novoustrojena koalicija SDP-HSU u Vinkovcima želi pokrenuti i pilot-projekt Sveučilište za treću životnu dob, a osmislili su i niz drugih manjih projekata koje će predstavljati tijekom predizborne kampanje.

>> Kandidati za čelnike Vinkovaca predstavili novi smjer u kulturi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije