Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisan sporazum

SDP, HNS i HSU zajedno u borbi za Splitsko-dalmatinsku županiju

arsen bauk (1)
Goran Jakuš/PIXSELL
22.04.2013.
u 10:10

Koalicija još nema kandidata za župana, te još nisu potvrdili hoće li podržati kandidaturu don Ivana Grubišića.

Predsjednici splitsko-dalmatinskih organizacija SDP-a, HNS-a i HSU-a potpisali su sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za Skupštinu Splitsko-dalmatinske županije. Kandidata za župana nemaju. Nisu potvrdili kako će podržati kandidaturu don Ivana Grubišića, ali, sudeći po izjavama koje su dali, vjerojatno će uskoro otvoriti karte.

-Cilj koalicije je osvojiti većinu vijećničkih mandata u županijskoj skupštini i doprinijeti da prvi put nakon 20 godina župan Splitsko-dalmatinski ne bude iz HDZ-a. Kandidata smo imali 20 godina, ali nismo imali župana. Među postojećim kandidatima vidimo i one koji mogu donijeti promjene i koji su prihvatljivi našem biračkom tijelu- izjavio je Arsen Bauk, predsjednik Splitsko-dalmatinskog SDP-a.

Komentirao je i to što je aktualni gradonačelnik Željko Kerum, koji se i sam kandidirao, u nedjelju na splitskoj rivi potpisao kandidaturu SDP-ovca Ive Badasara za gradonačelnika.

-Sadašnji gradonačelnik potpisao je budućem – zaključio je Bauk.

>>Kerum: 'Čije je zemljište? Moje! Ja sam zaslužan za POS!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije