Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORBA
Povratak na članak

SDP danas počinje razgovore s potencijalnim članovima stranačkih savjeta i senata: spominju se bivši Račanovi ministri

U stranci kažu da nemaju namjeru formirati 'vladu u sjeni', ali i da će se pojedine javne politike dograđivati ili ponovno kreirati

Komentari 12

CR
CROLINDA
08:41 19.12.2016.

Račan i ovi bili protiv osamostaljenja Hrvatske a sada bi glumili uzdanicu Hrvatske - e nema državi Hrvatskoj zvizde dok god se zakonski ne počme provoditi EU- rezolucija o zabrani javnog čašćenja komunizma i njegovih simbola i vođa - ovajovaj SDP i njegove satelitske stranke su izravni na-sljednici SKH ljubitelji zločinačke komunističke antihrvatske totalitarne Šugoslavije i s očitim sentimentima poražene strane u Domovinskom ratu a glumili bi zamisli demokrate - e pa to se zove smijurija kad upravo totalitaristi izigravaju odjednom demokrate a nadaju se još uvijek da je država Hrvatska nešto samo privremeno i da će opet nekako uspostaviti nekakvu svoju antihrvatsku Šugoslaviju ili Serbofiliju ili barem Eurograđanoslaviju u kojoj se neće smjeti javno pokazivati domoljubni i bogoljubni osjećaji i geste

VL
DE
debelaberta
10:23 19.12.2016.

novi Veliki Vođa, a ostali sve isti neradnici i ljubitelji jugoslavije!

VL
IV
ivololapecaroš
10:20 19.12.2016.

Vjeran Zuppa je dokazani mrzitelj Hrvatske, a nažalost sdp ostaje stranka mrzitelja Hrvatske!

VL
CR
CROLINDA
08:56 19.12.2016.

Nudimo državu u kojoj će komunizam i morbidni trgovi maršala iz pakla neprijatelja države Hrvatske koji je nad Hrvatima izvršio mirnodopski genocid zvani Križni put hrvatskog naroda i u kojoj će petokraka pod kojom smo satirani i u Domovinskom ratu - biti smješteni na smetlište povijesti

VL
DU
Deleted user
09:40 19.12.2016.

Štono bi se reklo onako puči a opet fino, jako me zabolje ona stvar i za SDP i za to tko će "kreirati" njegove nove javne politike. Od SDP-ovih javnih politika već su nam pune četiri godine trnuli zubi. Valjdada smo se opametili barem malo. Osim toga u čemu je taj šminker Bermardić Dado zvani Bero imalo drugačiji, bolji ili sposobniji od onoga političkog pustolova Milanovića?

VL
PR
principjelannotsdp
08:48 19.12.2016.

Nepotpuni članak: Bernardić se želi rješiti Ostojića, Grčića, Peđe Grbina (Milanovićevih pulena). Namjerava ih kandidirati za gradonačelnike Zagreba, Splita i Pule.

VL
SE
sestrićna
10:36 19.12.2016.

yugo(velikosrbo)sljedbenici i dalje troše naše novce pokušavajući nas ponovo indoktrinirati "ljepotama" bratstva i jedinstva..ne hvala ..

VL
CR
crocro
08:51 19.12.2016.

Pa normalno je da neće niti pomisliti formirati neku svoju vladu u sjeni jer bi to bilo smiješno a osim toga bi se i sramotili isticati neku novu vladu pored ove današnje vlade. Znaju da time ne bi postigli ono što im je cilj i san. A to je ubrzo novi izvanredni izbori i njihovo preuzimanje vlasti. Znaju da su šanse za takav scenarij tri kata ispod nule, pa je normalno da na to niti ne trebaju pomišljati. A da bi dođli na vlast moraju se potruditi. Pored ponude pravih i realnih ideja narodu, moraju se rukovoditi načelom zastupljenosti srba u politici, naročito u vladi i dr. državnim institucijama i to točno onoliko koliko su srbi u postocima zastupljeni u stanovništvo. Jer ako im ima više u državnim strukturama nego što je postotak njihove zastupljenosti u stanovništvu, onda narod nema veliku volju glasovati na izborima za SDP jer narod zna da u SDP-u ima više srba nego je to njihov postotak zastupljenosti u stanovništvo a uz to narod misli kako su oni onda puno sposobniji i pametniji od Hrvata. A nisu ništa sposobniji niti pametniji od Hrvata. A drugo je pitanje to da su u takvim okolnostima Hrvati obespravljeni jer njihov postotak zastupljenosti nije onakav kakav im je postotak zastupljenosti u ukupnom stanovništvu. Zato bi im bilo izuzetno dobro, pametno i na kraju potpuno pravedno i nitko se ne bi trebao buniti ili uvrijediti ako ima toliko svojih predstavnika kolika im je postotna zastupljenost u ukupnom stanovništvu Hrvatske. Eto, to je veliki problem SDP-a. I ako ga ne riješe na pravedan način, teško mogu očekivati glasove birača na izborima. Zar takav prijedlog nije Božja pravednost i svi zadovoljni i nitko se neće buniti, a čim poremetite pravedan omjer, svi se imaju pravo buniti i srbi ali i Hrvati.

VL
DU
Deleted user
12:28 19.12.2016.

A da im netko javi da su izbori nedavno završili i da su ih izgubili dvaput zaredom.

VL
SD
sdpesticid
11:16 19.12.2016.

postkomunistička bolest i dalje bukti u sdp-u. zar je jednoj zdravoj ljevici u rh potrebna postkomunistička elita a pozivajući se upravo na račana, koji je kanio darovati hrvatski teritorij slovencima ( piranski zaljev ), koji nije htio samostalnu i suverenu modernu rh već je je bio protiv takve odluke jer se nije ispoštovao njegov amandman pa su neki njegovi i napustili sabornicu.. daleko od toga da hdz ne pere postkomunizam ali račana i sl. uzimati za ideološki temelj jedne moderne stranke govori nam samo kako je juha u starom loncu, dotrajala i nejestiva te nadasve opasna po zdravlje ukoliko se konzumira. imamo tu i gosp. ostojića koji je u samom vrhu sdp-a koji je izjavio kako mu je tito ideološka smjernica budućnosti i s tim bih završio o ''modernom'' sdp-u kao lijevoj političkoj opciji. izađite iz ralja komunizma te se posvetite kadru koji nije opterećen propalom ideologijom što naravno, iziskuje i odlazak starog kadra koji koči napredak ne samo sdp-a već i moderne rh.

VL
Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
15:38 19.12.2016.

Koliko radnog iskustva ima Bernardić ?! NULA DANA NULA SATI NULA MINUTA!!!! Pravo oličenje salonskih ljevičara svi su na sinekurama i samo pričaju dok nas kradu!! Ovaj ćutokljunac NE ZNA NIŠTA!!! Džaba si PMF završavao...............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.