Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditelji na iglama

Scotland Yard u Portugalu: Bliži li se uhićenje otmičara Madeleine McCann?

Obitelj nestale Madeleine McCann
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.01.2014.
u 13:08

Roditelji nestale djevojčice priznali su da su na iglama otkako ih je Scotland Yard obavijestio da su njihovi istražitelji stigli u Portugal

Istražitelji Scotland Yarda stigli su u portugalski Faro i počeli lov na trojicu provalnika koje sumnjiče za otmicu Madeleine McCann. Britanska policija pretpostavlja da su tri lopova u svibnju 2007. godine uletjela u apartman McCannovih u kojem je spavala Madeleine te da su se uspaničili i odnijeli dijete, piše Independent.

Lopovi su identificirani nakon što su analizirani podaci s mobitela koji su dali naslutiti da su u vrijeme nestanka djevojčice pljačkali u blizini odmarališta. Britanci su nakon toga poslali zahtjev za istragu Portugalu te najavili povratak u odmaralište u Faru.

Roditelji nestale djevojčice priznali su da su na iglama otkako ih je Scotland Yard obavijestio o akciji. Čekaju svaku novost koja bi mogla otkriti što se dogodilo s njihovim djetetom.

>>Britanci privode provalnike koje sumnjiče za otmicu male Madeleine?

Komentara 6

KA
karambita
17:22 29.01.2014.

Insideout, ne seri kvake. Imas li i malo morala i postenja prema ovim ljudima koji su ostali bez cerke. Ne daj Boze nikome tako nesto, a tebi ako smeta natpis, a ti nemoj citati, zaobidji text u velikom luku, biti ces malo pametniji

PO
portorico
15:25 29.01.2014.

U hrvatskoj nitko nebi oteo tudje djete, ne zna ni kam bi sa svojim!

CH
chemica
13:42 29.01.2014.

Kakve su ovo besmislice...Britanska policija hvata provalnike u Portugalu?! Netko je ovdje nešto krivo shvatio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije