Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Scholzova vlada mijenja Njemačku

Olaf Scholz
Hannibal Hanschke/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.01.2022. u 21:27

Nova njemačka vlada neće biti naklonjena unitarističkim težnjama Sarajeva, a unatoč kritikama Zelenih ne bi trebala biti ni protiv ulaska Hrvatske u Schengen

Ključne riječi

Komentara 1

SI
Silvio1
10:56 06.01.2022.

Znači bit je u zelenoj energiji. Treba znati da izgaranje plina stvara isto toliko ugljik dioksida kao i ugljen. Ipak ugljen mnogo više zagađuje jer stvara i druge nečistoće koje truju zrak. Slažem se da je bolje napustiti ugljen. Međutim pitam se da li će isto napraviti Kina i Indija. One imaju ugljena u izobilju a plina i nafte nemaju. Europa će biti čista i lijepa ali će zagađenje stizati s istoka. Na istoj planeti živimo i ne možemo stvoriti dva svijeta. Ukratko: zeleni fundamentalisti mogli bi upropastiti i Europu i Ameriku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije