Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJERE NA JESEN
Povratak na članak

Njemačka se priprema za daljnja poskupljenja, traže se rješenja: 'Ovo će potrajati'

Cijene energenata vrtoglavo rastu, pandemija je poremetila lance opskrbe: kancelar govori o „povijesnom izazovu“ za Njemačku. Sada valja zajednički djelovati, pa je održan prvi sastanak vlade, poslodavaca i sindikata

Komentari 7

V0
Vlaskoulicanec3.0
18:37 05.07.2022.

Uništavaju svojom kvazi-zelenom politikom ekonomiju zemlje, bitnije im je provedba politički korektnog "genderinga" (nema više "studenti" nego "studirajući", itd. , itd), blate svoj vlastiti narod gdje stignu, bitniji su im migranti nego vlastitim stanovništvo, uništavali su privredu tim apsolutno beskorisnim mjerama protiv korone, uništavaju Nijemce kao društvo a sada se čude ko pura dreku kada sve ide do sto đavola Ma kakav Putin, ma kakva korona: sve je to posljedica politike zadnjih 15 godina...

VL
XA
xaron
20:12 05.07.2022.

Sankcije djeluju u dva smjera.

VL
IB
iva.begovic
18:36 05.07.2022.

Svi govore o nestašici hrane, a meni se čini da bi moglo doći i do nestašice lijekova obzirom da je Njemačka najveći proizvođač kemijskih tvari. Koje su polazna sirovina u industriji lijekova. Ne znam koliko je kemijska industrija energetski zahtjevnaa ali kada sam pročitala da BASF koncern smanjuje proizvodnju, pomislih da bi moglo doći i do nestašice lijekova.

VL
DU
Deleted user
23:41 05.07.2022.

U Britaniji su takodjer prosvjedi, ljudi u Londonu na ulicama traze snizavanje cijena hrane i goriva.

VL
PM
Pionir_Mali
18:14 05.07.2022.

Nizozemski ustanak: ribari blokiraju luke diljem Nizozemske.Nizozemski prosvjednici izlijevaju gnojivo na vladine urede zbog propisa o ubijanju industrije.Distribucijski centri i lanci supermarketa posvuda su blokirani . Police su gotovo prazne. Nema farmi, nema hrane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.