Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor na četvrti val pandemije
Povratak na članak

Scholz najavio nove mjere u Njemačkoj i obvezno cijepljenje za neke skupine radnika

Širom zemlje necijepljeni se suočavaju sa sve više javnih restrikcija, poput zabrana ulaska u klubove, restorane, barove pa i neke trgovine u jako pogođenim regijama.

Komentari 4

Ivan_Žižak
07:38 25.11.2021.

Zbog ovakvih napisa stariji nikad nisu bili uzmuvaniji. Džogiraju, treniraju. Hodaju k'o nikad. Mašu. Kupuju odijela, rješavaju grobna mjesta. Mire se i pozdravljaju. Praštaju i ostavljaju. 'Ko zna... (Samo vi širite paniku.)

VL
CE
celovic
08:25 25.11.2021.

Zbog ovakvih krelaca bolnice su na rubu kolapsa, ali ne zato jer je previse pacijenata nego nedovoljno medicinskih radnika koji ne zele da se truju cjepivima pa ih protjeruju ili sami odlaze.

VL
PV
prcko.vita
08:16 25.11.2021.

Slovačka uvodi totalni lockdown na 2 tjedna. Austrija već uvela. Što mislite, koliko će naši čekati kolaps zdravstva da konačno priznaju da kovid potvrde ne pomažu?

VL
Avatar Virus.1984
Virus.1984
07:35 25.11.2021.

Ma ne vjerujem ništa o ovom obaveznom cijepljenju. To su teorije urote marginalaca sa Trga 🤡

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.